Sinan Oğan çağın sorununa çözüm ile geliyor! Afet Bakanlığı kurulacak

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, Antakya’daki Hatay Devleti Millet Meclisi binasını ziyaret ederek halk ile bir araya geldi ve önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan Afet Bankacılığı kuracağından söz etti.

Sinan Oğan çağın sorununa çözüm ile geliyor! Afet Bakanlığı kurulacak

Sinan Oğan çağın sorununa çözüm ile geliyor! Afet Bakanlığı kurulacak Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, esnafa tahsis edilmeye hazırlanan ahşap dükkanlar için incelemelerde bulunarak halk ile istişare etti. Ahşap dükkanları için yapımı başlamadan önce cumhurbaşkanı adayı olmadığını ve o noktada çok büyük bir geçmiş olduğuna dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“Burada yeniden esnafları canlandırmak istiyoruz. Alışveriş başlarsa vatandaş yuvasına geri dönmeye başlayacak. Bizler iklim yapısına uygun olduğu ve daha sağlıklı olduğu için buranın yapımı için ahşap malzemeyi tercih ettik.”

og.png

TEK SORU AFET BANKASI OLMAMASI

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, şu anda bulunan hükümete dikkat çekerek; bu sorunların henüz çözülememesindeki sorunun Türkiye’de bir afet bakanlığının olmamasından kaynaklandığını vurguladı. Bir numaralı kararnamem; başa geldiğimde Suriye, Afgan ve Pakistanlıları ülkesine geri göndermek ve bir afet bakanlığının kurulması olacaktır. Afet Bakanlığı’nı kurmamızın ardından demirden yapılan konteynerleri ahşaptan yapacağım. Çünkü bu bölgede ikliminde demir konteynerler yaşamaya uygun değil ancak, maşallah ahşap konteynerler püfür püfür esiyor. Ayrıca maliyet açısından da daha uyguna gelmiş olacak. Bu sayede bir tane fiyatına belki 2 tane konteyner masrafını çıkarmış olacağız!”

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

Sinan Oğan Antakta’da vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi gördü, onlar ile sohbet muhabbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi ve ardından İskenderun’a geçti.