Sinan Oğan seçimin 2. turu için kararını o tarihte açıklayacak

14 Mayıs seçimlerinde sürpriz bir çıkış yapan ve aldığı yüzde 5’in üzerindeki oy oranıyla gündemden düşmeyen ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, gözlerin çevrildiği 2. tur ile ilgili kararını açıklayacağı tarihi duyurdu.

Sinan Oğan seçimin 2. turu için kararını o tarihte açıklayacak

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, 14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilen Genel Seçimlerde aldığı oy oranıyla seçimin en sürpriz ismi olmuştu. Cumhurbaşkanı adaylarının yeterli oyu alamaması sebebiyle seçim ikinci tura kaldı. Şimdi gözler 28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimine çevrildi. Bu süreçte ikinci turda yer alamayacak olan Sinan Oğan’ın destekleyeceği isim merak konusu olurken Oğan’dan sürpriz bir açıklama geldi. İşte detaylar…

14 MAYIS’TA SİNAN OĞAN SÜRPRİZİ

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Sinan Oğan, 14 Mayıs Genel Seçimlerinde aldığı yüzde 5 üstü oy oranıyla seçimin en sürpriz ismi olmuştu. 14 Mayıs’taki seçimde Cumhurbaşkanı adaylarının yeterli oy oranına ulaşaması sebebiyle Cumhurbaşkanı seçimi ikinci tura kaldı. 28 Mayıs 2023 Pazar olarak belirlenen ikinci tur seçim tarihi sonrası gözler Sinan Oğan’a çevrildi. Oğan, seçimin 2. turunda aday olarak yer almayacak. İlk turda sürpriz bir çıkış yapan Sinan Oğan’ın ikinci turda destekleyeceği isim de merak konusu oldu.

sinan-ogan-secimin-2-turu-icin-kararini-o-tarihte-aciklayacak.jpg

19 MAYIS’TA KARARINI DUYURACAK

Seçimin ikinci turu için kilit isim haline gelen Sinan Oğan’ın kime destek vereceği merak ediliyor. Gözlerin çevrildiği Oğan’ın destekleyeceği ismi ne zaman açıklayacağı da merak konusu. Gazeteci Kürşad Oğuz’dan herkesi heyecanlandıran bir iddia geldi. Kürşad Oğuz’un iddiasına göre Sinan Oğan, ikinci tur için kararını 19 Mayıs’ta açıklayacak.

sinan-ogan-secimin-2-turu-icin-kararini-o-tarihte-aciklayacak-001.jpg

GÖZLER 19 MAYIS’A ÇEVRİLDİ

Gazeteci Kürşad Oğuz, Sinan Oğan’la konuştuğunu söyledi ve heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kürşad Oğuz, ‘Sinan Oğan’la konuştum. Sesi kısılmış. Hafif hasta. Kararımızı 19 Mayıs’ta açıklayacağız dedi. Manidar tarih. İttifak içi fikir teatisi hala sürüyormuş.’ ifadelerine yer verdi. Şimdi gözler Sinan Oğan’ın kararını açıklayacağı iddia edilen 19 Mayıs tarihine çevrildi.