Sinan Oğan ve Erdoğan anlaştı! 4 Maddelik anlaşma ortaya çıktı

Sinan Oğan seçimin 2. Turunda kimi destekleyecek? Sinan Oğan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın anlaştığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. İşte Sinan Oğan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki 4 maddelik anlaşma…

Sinan Oğan ve Erdoğan anlaştı! 4 Maddelik anlaşma ortaya çıktı

Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2 turu için geri sayım adım adım devam ediyor. En çok merak edilen ise Ata ittifakı cumhurbaşkanı adayı olan ve seçimlerde %5 üstünde oy alan Sinan Oğan’ın kimi destekleyeceği. Sinan Oğan, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Dolmabahçe'de görüşme gerçekleştirmişti. Hürriyet Yazarı Abdülkadir Salih ve öyle bir iddiayı gündeme getirdi ki sosyal medya çalkalanacak. Abdülkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sinan Oğan arasında bir anlaşma yapıldığını öne sürdü. 4 maddelik anlatmayı da tek tek açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri 14 Mayıs tarihinde yapılmış ve %50+1 oy alan aday olmadığı için 2. tura gitmişti. ATA ittifakı cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan'ın 2. tur cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kimi destekleyeceği de merak konusu olmuştu. Hürriyet Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Dolmabahçe'de bir araya gelen Sinan Oğan'ın kimi destekleyeceğini yazdı. ATA ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Ağa'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceğini iddia eden Abdülkadir Selvi, aralarında 4 maddelik anlaşma olduğunu da dile getirdi. Peki Sinan Oğan kararını ne zaman açıklayacak? Sinan Oğan 2. turda kimi destekleyecek?

sinan-ogan-ve-cciumhurbaskani-erdogan-1.jpg

SİNAN OĞAN VE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ANLAŞTI

Cumhurbaşkanı 2. tur seçimleri için geri sayım devam ederken özellikle Ata ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’ın 2. turda kimi destekleyeceği merak konusu. Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi ise konu ile ilgili bomba bir iddiayı gündeme getirdi. Geçtiğimiz günlerde Dolmabahçe'de Sinan Oğan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir araya geldiğini hatırlatan Selvi, aralarında 4 maddelik bir anlaşma olduğunu yazdı. Abdülkadir Selvi bir Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sinan Oğan’ın Anlaşmasının maddelerini de paylaştı. İşte Sinan Oğan ve Erdoğan arasındaki o anlaşmanın maddeleri:

1- Anayasa’nın ilk dört maddesinin değişmezliği. Anayasa’daki Türk tanımının çıkarılmasına yönelik çabalara izin verilmemesi.

2- Her türlü terör örgütüyle ve terörle mücadele.

3- Sığınmacıların bir plan dahilinde tedrici olarak gönderilmesi.

4- Uluslararası piyasalarla uyumlu, faiz politikalarında daha esnek olan bir ekonomi politikasının dizayn edilmesi."

sinan-ogan-ve-cciumhurbaskani-erdogan-2.jpg

SİNAN OĞAN KARARINI NE ZAMAN AÇIKLAYACAK

Sosyal medyada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek vereceği yönünde iddialar ayyuka çıkan Sinan Oğan’da konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde Kime destek vereceğini bugün saat 17.00'de açıklayacağını duyuran Sinan Oğan, Basın toplantısı yaparak kararını açıklayacak.