Sinan Oğan ve Ümit Özdağ’dan beklenen kare geldi

14 Mayıs seçimlerinde sürpriz bir çıkış yapan ve aldığı yüzde 5 üzeri oy oranıyla adeta ikinci turum kilit ismi haline gelen ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ile ATA İttifakı’nda yer alan Zafer Partisi’nin genel başkanı Ümit Özdağ görüştü.

Sinan Oğan ve Ümit Özdağ’dan beklenen kare geldi

Sinan Oğan ve Ümit Özdağ son günlerin en çok gündeme gelen iki ismi. ATA İttifakı’nın önemli isimleri olan Özdağ ile Oğan dün kritik görüşmeler gerçekleştirdi. Ümit Özdağ, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağırlarken, Sinan Oğan ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti. Gözlerin çevrildiği iki isimden yeni fotoğraf karesi geldi.

YÜZLER GÜLÜYOR

ATA İttifakı’nın iki önemli ismi olan Ümit Özdağ ile Sinan Oğan’dan yeni bir fotoğraf karesi geldi. ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, 14 Mayıs’taki seçimlerde yüzde 5 üzerinde bir oy oranı almış ve seçimin sürpriz ismi olmuştu. ATA İttifakı’nda yer alan zafer Partisi’nin genel başkanı Ümit Özdağ da seçimin ardından çok önemli açıklamalara yer vermiş ve 2. Tur için değerlendirmelerde bulunmuştu. Bugün Oğan ve Özdağ ikilisinden yeni bir fotoğraf karesi geldi. Dünkü görüşmelerin ardından bir değerlendirme yapmak üzere bir araya gelmelerinin beklendiğine dair yorumlar gelen ikilinin bugünkü toplantılarından gelen fotoğraf kareleri sosyal medyanın da gündeminde geniş yer buldu. Yüzleri gülen ikilinin 2. Tur için verecekleri karar merakla bekleniyor.

sinan-ogan-ve-umit-ozdag-dan-beklenen-kare-geldi.jpg

2. TUR KARARLARI MERAKLA BEKLENİYOR

Dün ATA İttifakı cephesinde adeta bir görüşme trafiği yaşandı. ATA İttifakı’nın ortaklarından Zafer Partisi’nin genel başkanı Ümit Özdağ, Zafer Partisi Genel Merkezi’nde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağırladı. Özdağ-Kılıçdaroğlu görüşmesinin ardından iki isim de basın açıklaması yaptı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kararlarını yakın zamanda açıklayacaklarını belirtti. ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştü. Dünkü önemli görüşmelerin ardından bugün bir araya gelen Özdağ ile Oğan’ın keyifli halleri fotoğraf karelerine de yansıdı. İki ismin 2. Tur için karar verdikleri yorumları yapılmaya başlandı. İki isimden henüz 2. Tur ile ilgili herhangi bir karar açıklaması gelmedi.

sinan-ogan-ve-umit-ozdag-dan-beklenen-kare-geldi-001.jpg