SON DAİKA! Kemal Kılıçdaroğlu ile Ümit Özdağ bir araya geldi

Gelen bir son dakika haberi ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bir araya geldi.

SON DAİKA! Kemal Kılıçdaroğlu ile Ümit Özdağ bir araya geldi

SON DAİKA! Kemal Kılıçdaroğlu ile Ümit Özdağ bir araya geldi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bugün sürpriz bir gelişme ile 11.45’te bir araya geldi. Son dakika netleşen görüşme sebebi ile Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yönetim Kurulu toplantısı ertelendi. 13.00’da gerçekleşecek toplantı 14.00’a çekildi.

14 Mayıs seçimlerinde ATA İttifakı içerisinde yer alan Zafer Partisi, Sinan Oğan’ın ikinci turda Cumhur İttifakı’nı destekleyeceğini açıkladı. Sinan Oğan’ın tarafında olmak istemeyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında olduğunu açıkladı. 2. tur seçimlerinden sonra Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

atala.png

İADE-İ ZİYARET

Ümit Özdağ 11.45’te başlayan toplantı için binaya girerken yaptığı açıklamada ‘iade-i ziyaret’ ifadesini kullandı. Seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyen Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu’nun seçimleri kazanması durumunda İç İşleri Bakanı olarak kabinede yer alacaktı.

zbal.png

GÖRÜŞME ERTELENDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Ümit Özdağ’ın bir araya gelmesinden dolayı bugün gerçekleşecek olan MYK toplantısı 13.00’dan 14.00’a çekildi.