SON DAKİKA Binali Yıldırım kalp krizi geçirdi apar topar hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl?

Son dakika haberi… Binali Yıldırım kalp krizi geçirdi. Apar topar hastaneye kaldırıldığı öğrenilen Ak partili Binali Yıldırım’ın sağlık durumu merak ediliyor…

SON DAKİKA Binali Yıldırım kalp krizi geçirdi apar topar hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl?

Son dakika haberi… Ak Partili Binali Yıldırım kalp krizi geçirdi. Binali Yıldırım’ın evinde fenalaşarak apar topar hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Haberin duyulmasının ardından Binali Yıldırım’ın sağlık durumu araştırılmaya başlandı. Peki Binali Yıldırım’ın sağlık durumu nasıl?

Binali Yıldırım öldü iddiaları sosyal medyada gündem oldu. Ancak iddiaların asılsız olduğu kısa süre içinde ortaya çıktı. Ak Partili Binali Yıldırım’ın kalp krizi geçirdiği ve bu sebeple de anjiyo olduğu öğrenildi. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Binali Yıldırım, hastaneden taburcu olduktan sonra evinde dinlenmeye çekildi.

BAYBURT ZİYARETİNİ İPTAL ETTİ

Binali Yıldırım’ın yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle Bayburt ziyaretini iptal ettiği öğrenildi. Sosyal medyada da bu haberin yayılmasının ardından Binali Yıldırım öldü iddiaları gündeme geldi. Ancak iddiaların asılsız olduğu kısa süre içinde anlaşıldı.

Binali Yıldırım son olarak eşi Semiha Yıldırım ile birlikte 6 Temmuz'da Sivas'tan Ankara'ya Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile seyahat etmiş ve bu sırada çekilen kareleri sosyal medya hesabından "Semiha Hanım ile Sivas-Ankara YHT seyahatimizden bir kare. Yapanlardan, vesile olanlardan, yaptıranlardan ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun." Notu ile paylaşmıştı.