SON DAKİKA CHP 38. Olağan Kurultay tarihi belli oldu

CHP 38. Olağan Kurultayı’nın tarihi belli oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında toplanan CHP Parti Meclisi, kurultay tarihini kararlaştırdı. CHP’de kurultay tarihi resmi olarak açıklandı.

SON DAKİKA CHP 38. Olağan Kurultay tarihi belli oldu

Bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında toplanan CHP Parti Meclisi, partinin 38. Olağan Kurultayı’nın yapılacağı tarihi kararlaştırdı. Herkesin merak ettiği kurultay tarihi bugün belli oldu. Bugün gerçekleştirilen toplantıda kurultayın 4-5 Kasım 2023 tarihinde yapılmasına karar verildi. 4-5 Kasım tarihlerinde yapılacak olan kurultayda mevcut genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile genel başkanlık adaylığını ilan eden Özgür Özel yarışacak.

CHP'DE KURULTAY TARİHİ BELLİ OLDU

CHP'de kurultay tarihi belli oldu. Uzun süredir siyaset gündeminde yer alan ve gözlerin çevrildiği kurultayın tarihi bugün açıklandı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında parti genel merkezinde toplanan CHP Parti Meclisi, CHP 38. Olağan Kurultayı'nın 4-5 Kasım 2023 tarihlerinde yapılmasına karar verdi.

son-dakika-chp-38-olagan-kurultay-tarihi-belli-oldu.jpg

KURUŞTAY ANKARA'DA YAPILACAK

Parti Meclisi bugün saat 11.30'da Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında CHP Genel Merkezi'nde toplandı. Toplantının gündemi 38. Olağan Kurutay'dı. Toplantıda, CHP 38. Olağan Kurultayı'nın 4-5 Kasım tarihlerinde Ankara'da yapılması kararlaştırıldı.

TÜZÜK KURULTAYI TARİHİ DE AÇIKLANDI

CHP Parti Meclisi'nin gerçekleştirdiği toplantıda alınan bir diğer karara göre, tüzük kurultayı ise 25-26 Kasım tarihlerinde yapılacak. Kurultay tarihleri ile ilgili iki karar da oy birliği ile alındı.

son-dakika-chp-38-olagan-kurultay-tarihi-belli-oldu-001.jpg

ÖZGÜR ÖZEL ADAYLIĞINI İLAN ETMİŞTİ

CHP Parti Meclisi tarafından alınan karara göre, 4 Kasım tarihinde genel başkan, 5 Kasım tarihinde ise parti meclisi üyeleri seçilecek. Kurultayda mevcut genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile geçtiğimiz aylarda genel başkanlık adaylığını ilan eden Özgür Özel, genel başkanlık için yarışacak.