SON DAKİKA CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayını ilan etti! Kılıçdaroğlu açıkladı

Yerel Seçimler yaklaşırken 3 büyükşehrin belediye başkan adayları merak ediliyor. Meraklı bekleyiş sürerken CHP’de bir son dakika gelişmesi yaşandı. CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun açıklaması kısa sürede manşet oldu.

SON DAKİKA CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayını ilan etti! Kılıçdaroğlu açıkladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yerel Seçimlerde CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayını duyurdu. Gündemine Yerel Seçimleri alan Kılıçdaroğlu, mevcut ABB Başkanı Mansur Yavaş ile ilgili olarak ‘Mansur Yavaş bizim belediye başkanımızdır ve adayımızdır’ dedi. Mansur Yavaş da geçtiğimiz günlerde adaylıkla ilgili açıklama yapmış ve yaklaşan seçimlerde yeniden aday olacağının sinyalini vermişti.

KILIÇDAROĞLU'NDAN YEREL SEÇİM AÇIKLAMASI

Partisinin 100. Yıl Hatıra Ormanı açılışında açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gündeminde Yerel Seçimler vardı. Pogramın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğu, Ankara adaylarını da ilan etti.

KILIÇDAROĞLU'NDAN YAVAŞ AÇIKLAMASI

Açılış programının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, kendisine yöneltilen 'Yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin adayı kim olacak?' şeklindeki soruya 'Mansur Yavaş bizim belediye başkanımızdır ve adayımızdır' şeklinde yanıt verdi.

son-dakika-chp-ankara-buyuksehir-belediye-baskan-adayini-ilan-etti-kilicdaroglu-acikladi.jpg

MANSUR YAVAŞ DA ADAYLIK SİNYALİNİ VERMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde yaklaşan Yerel Seçimler ile ilgili konuşan ABB Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'da göreve 5 yıl daha talip olduğunu söylemiş ve 'Bir devlet adamına yakışır şekilde rozetsiz başkanlık yapmaya devam edeceğim' demişti.