SON DAKİKA: Ekrem İmamoğlu İBB adaylığını açıkladı

CHP'de değişim çağrıları yapan Ekrem İmamoğlu az önce bir son dakika açıklaması yaparak yerel seçimlerde İBB başkanı adaylığını duyurdu.

SON DAKİKA: Ekrem İmamoğlu İBB adaylığını açıkladı

Son dakika haberi… son dönemlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı değişim çağrıları yapan İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu bugün ir son dakika açıklaması yaparak İBB başkanlığına seçimlerde aday olduğunu duyurdu. Ekrem İmamoğlu, kendisini İstanbul'a mühürlü kabul ettiğini belirterek bir kez daha İstanbul'u savunmak için yola çıkacağını söyledi.

28 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından CHP'de Başkan değişimi için çağrıda bulunan Ekrem İmamoğlu tartışma sebebi olmuştu. son günlerde İBB başkan adayı olup olmayacağı da konuşulan Ekrem İmamoğlu şu dakikalarda Haliç Kongre Merkezi Galata salonunda açıklamalarda bulunuyor. Ekrem İmamoğlu, 31 Mart seçimlerinde fütursuzluğa dur denileceğini belirterek İBB başkan adayı olacağını duyurdu.

EKREM İMAMOĞLU İSTANBUL'DAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Mevcut İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu son dönemlerde başkan adayı olup olmayacağı konusunda Tartışmalara bugün son noktayı koydu. Haliç Kongre Merkezi Galata Salonu’nda son dakika açıklamalarında bulunan Ekrem İmamoğlu, 2024 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde İBB adayı olacağını dile getirdi.

İSTANBUL'A MÜHÜRLÜ KABUL EDİYORUM

İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu adaylığını açıkladığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"31 Mart seçimleri bu fütursuzluğa dur seçimi olacaktır. İstanbul'u kazanmak Türkiye'yi kazanmaktır. Bizim yönetimimizdeki İstanbul Türkiye geleceğinin teminatı olmuştur. Demem o ki İstanbul ve Türkiye'nin kaderleri mühürlüdür. Kendimi İstanbul'la mühürlü kabul ediyorum" dedi. İmamoğlu, 2024 seçimleri için tekrar İBB Başkan adayı olduğunu "İstanbul'u bir kez daha savunmak için bir kez daha yola çıkıyorum".