SON DAKİKA Selahattin Demirtaş siyaseti bıraktığını açıkladı

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, aktif siyaseti bıraktığını açıkladı. Yaptığı son paylaşımda aldığı kararı duyuran Demirtaş, ‘Aktif politikayı bu aşamada bırakıyorum’ dedi.

SON DAKİKA Selahattin Demirtaş siyaseti bıraktığını açıkladı

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, aktif politikayı bıraktığını duyurdu. Seçim sürecinde ve seçim sonrasında yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem egelen Demirtaş'ın siyaseti bırakma kararı gündemde geniş yer buldu. Sosyal medya hesabından bir son dakika paylaşımı yapan Selahattin Demirtaş, 'Ben kendi adıma halkımıza layık bir politika ortaya koyamadığımız için içtenlikle özür diliyorum.' ifadelerine yer verdi.

SELAHATTİN DEMİRTAŞ SİYASETİ BIRAKTI

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 2023 Genel Seçimlerinin ardından aktif siyaseti bıraktığını açıkladı. Twitter hesabından paylaşım yapan ve aktif politikayı bıraktığını duyuran Selahattin Demirtaş'ın paylaşımı siyaset gündeminde geniş yer buldu.

ÖZRÜ DİLEDİ

Aktif politikayı bıraktığını duyurduğu bir paylaşım yapan Selahattin Demirtaş, 'Ben kendi adıma halkımıza layık bir politika ortaya koyamadığımız için içtenlikle özür diliyorum. Pratikteki çabalarımla bu eksiklikleri giderme sözü veriyorum. Özgür günlerde görüşebilmek dileğiyle.' ifadelerine yer verdi.

son-dakika-selahattin-demirtas-siyaseti-biraktigini-acikladi.jpg

'ELEŞTİRİLERDEN YARARLANMAYA ÇALIŞACAĞIM'

Yarın yayınlanacak olan röportajından detaylar veren Selahattin Demirtaş şu ifadeleri kullandı; 'Merhabalar. Yarın Artı Gerçek'te yayımlanacak röportajımdan iki paragrafı sizlerle paylaşıyorum. Ben kendi adıma halkımıza layık bir politika ortaya koyamadığımız için içtenlikle özür diliyorum. Pratikteki çabamla bu eksiklikleri giderme sözü veriyorum. Ayrıca, bana yönelik yapıcı eleştirilere teşekkür ediyorum. Eleştirilerden yararlanmaya çalışacağım. Mücadeleyi cezaevinden her yoldaşım gibi dirençle sürdürürken, aktif politikayı bu aşamada bırakıyorum. Hepinize yoldaşça selam, sevgilerimi gönderiyor, hepinizi hasretle kucaklıyorum. Özgür günlerde görüşebilmek dileğiyle.'