SON DAKİKA Sinan Oğan ve Kemal Kılıçdaroğlu görüşecek

Türkiye’nin gündeminde 14 Mayıs Genel Seçimleri yer almaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı adaylarının yeterli oyu alamaması sebebiyle ikinci tura kalan seçimler siyaset gündemini hareketlendirdi.

SON DAKİKA Sinan Oğan ve Kemal Kılıçdaroğlu görüşecek

14 Mayıs’ta yapılan seçimde Cumhurbaşkanı adaylarının yeterli oyu alamaması 2. turu beraberinde getirdi. Mevcut Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında geçecek olan seçimim 2. turu için nefesler tutuldu. Seçimin ilk turunda aldığı yüzde 5 üzerindeki oy oranıyla sürpriz bir çıkış yapan ve ikinci turun kilit ismi haline gelen ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ise 2. tur da yer alamayacak. Şimdi gözler Sinan Oğan’ın destekleyeceği adaya çevrilirken Oğan ve Kılıçdaroğlu arasında bir görüşme gerçekleşeceği öğrenildi. İşte tüm detaylar…

OĞAN VE KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞECEK

14 Mayıs’taki Genel Seçimlerde aldığı yüzde 5 üzeri oy oranıyla adeta ikinci turun kilit ismi haline gelen ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ın 2. turda kimi destekleyeceği merak ediliyor. Siyasetin gündemi seçimin ikinci turuyla hareketlenirken bir son dakika gelişmesi yaşandı. Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Sinan Oğan’la görüşeceği öğrenildi.

son-dakika-sinan-ogan-ve-kemal-kilicdaroglu-gorusecek-001.jpg

KRİTİK GÖRÜŞME YARIN

Seçimin 2. turunda hangi Cumhurbaşkanı adayını destekleyeceği merak konusu olan ve konuyla ilgili yapacağı açıklama büyük bir heyecanla beklenen Sinan Oğan’ın 19 Mayıs 2023 Cuma (yarın) Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşeceği bilgisi paylaşıldı.

son-dakika-sinan-ogan-ve-kemal-kilicdaroglu-gorusecek.jpg

KARARINI AÇIKLAYACAĞI TARİH BELLİ OLDU

Sinan Oğan’ın ne karar vereceği ve hangi adayı destekleyeceği merakla beklenirken gazeteci Kürşad Oğuz’dan herkesi heyecanlandıran bir açıklama gelmişti. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Oğuz, ‘Sinan Oğan’la konuştum. Sesi kısılmış, hafif hasta. Kararımızı 19 Mayıs’ta açıklayacağız dedi. İttifak için fikir teatisi hala sürüyormuş.’ ifadelerine yer vermişti.