SON DAKİKA sürpriz buluşma! Ümit Özdağ ve Numan Kurtulmuş bir arada, ATA ittifakı kimi destekleyecek

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. turu heyecanla beklenirken sürpriz bir buluşma haberi az önce geldi. Ümit Özdağ ve Numan Kurtulmuş bir araya geldi. Peki Ata ittifakı kimi destekleyecek?

SON DAKİKA sürpriz buluşma! Ümit Özdağ ve Numan Kurtulmuş bir arada, ATA ittifakı kimi destekleyecek

Türkiye 28 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunu heyecanla bekliyor. Bir yandan da Ata ittifakı kimi destekleyecek sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ata ittifakı muhalefeti mi yoksa iktidarı mı destekleyecek sorusuna yanıt aranırken Az önce sıcak bir gelişme yaşandı. Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Ak Parti Genel başkan vekili Numan Kurtulmuş ile bir araya geliyor. Görüşmenin yarın gerçekleşeceği öğrenildi.

Zafer Partisi genel başkanı Ümit Özdağ, Geçtiğimiz günlerde CHP genel başkanı ve millet ittifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelmişti. Bugün gelen bir son dakika haberine göre Ümit Özdağ yarın saat 14.00'te AK Parti baş genel başkan vekili Numan Kurtulmuş ile bir araya gelecek. Son günlerde Türkiye'nin gündemi seçimlerin ikinci turu olurken özellikle Ata ittifakının ikinci turda kimi destekleyeceği de merak konusu olmuştu. Ümit Özdağ ve Numan Kurtulmuş görüşmesi sürpriz oldu. Ata ittifakının Yarın bu görüşmeden sonra kararını vereceği tahmin ediliyor.

umit-ozdag-1.jpg

ÜMİT ÖZDAĞ VE NUMAN KURTULMUŞ BİR ARAYA GELİYOR

Son dakika haberine göre Zafer Partisi genel başkanı Ümit Özdağ ve AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş yarın bir araya gelecek. Görüşmenin saat 14.00'te ve basına kapalı olarak yapılacağı öğrenildi. Ata ittifakının bu görüşme sonrasında seçimin ikinci turunda Kimi desteklediğini de açıklaması bekleniyor.

umit-ozdag-2.jpg

SİNAN OĞAN’DAN MANİDAR PAYLAŞIM

Ata ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan dün gece saatlerinde sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak pazartesi gününe işaret etti. Seçimlerini ilk turunda yüzde 5'in üzerinde oy alarak şaşırtan Sinan Oğan, yaptığı paylaşımda "Plana sadık kal, o an geliyor" ifadelerini kullandı.