SON DAKİKA Tanju Özcan istifa ediyor

Tanju Özcan’dan son dakika şok açıklamalar geldi. CHP'li Bolu belediye başkanı Tanju Özcan istifa ediyor. Son dakika haberinin detayları…

SON DAKİKA Tanju Özcan istifa ediyor

CHP'li Bolu belediye başkanı Tanju Özcan son dakika açıklamaları ile olay yarattı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na istifa çağrıları yapan ve son olarak adalet ve değişim yürüyüşü düzenleyen Tanju Özcan istifa edeceğini bildirdi. Fatih Altaylı açıklamalarda bulunan Bolu belediye başkanı, CHP enel kurulundan İhraç kararı çıktığını ancak karardan bir gün önce istifasını vereceğini bildirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren ve sık sık istifa çağrısında bulunan Bolu belediye başkanı Tanju Özcan, 3 Temmuz'da başladığı adalet ve değişim yürüyüşünü tamamladı. Yürüyüşün sonunda CHP Genel Merkezi önünde koltuk fırlatan Tanju Özcan'dan olay açıklamalarda geldi. Tanju Özcan açıklamasında, "Koltuk meraklısı Bay Kemal'i göndermenin zamanı geldi. Sen madem bu kadar çok koltuk seviyorsun. Bak koltuk sevdalısı Kemal Kılıçdaroğlu, ben sana koltuk getirdim. Şimdi in o koltuktan al bu koltuğu git evinde otur, torunlarını sev" dedi.

CHP'DEN İSTİFA KARARI ALDI

CHP'de değişim İstediğini söyleyen Tanju Özcan az önce Fatih Altaylı'ya bir açıklama yaparak partiden istifa kararı aldığını duyurdu. CHP'de kendisi ile ilgili olarak ihraç kararının çıktığını belirten Özcan, onları bu zevki tattırmadan 19'unda partisinden istifa edeceğini açıkladı.