SON DAKİKA Ümit Özdağ’dan flaş Meral Akşener iddiası: Ak parti ile ittifak yapacak

Türkiye'ye yerel seçimlere doğru adım adım ilerlerken ittifak söylentileri de ayyuka çıkmaya devam ediyor. Son iddia ise Ümit Özdağ ve Meral Akşener hakkında oldu.

SON DAKİKA Ümit Özdağ’dan flaş Meral Akşener iddiası: Ak parti ile ittifak yapacak

Zafer Partisi genel başkanı Ümit Özdağ yerel seçimlere doğru geri sayım devam ederken oldukça dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İYİ Parti'nin seçim öncesi AK Parti ile ittifak yapabileceğini öne süren Ümit Özdağ, Ancak bunun hemen yapılmasının mümkün olmadığını belirterek “Önce tarafsız gibi duracaklar sonra zaman içerisinde oraya bir yaklaşma gerçekleşecek. Belki belirli yerlerde Cumhur İttifakı İYİ Parti’yi destekler böyle bir modeli de kurabilirler" dedi.

2024 Mart ayında yapılacak olan Yerel seçimlere doğru geri sayım devam ederken ittifak iddiaları da peş peşe geliyor. Sözcü TV'yi açıklamalarda bulunan Zafer Partisi genel başkanı Ümit Özdağ Meral Akşener ile ilgili bomba gibi bir iddiayı gündeme getirdi. Ümit Özdağ, Meral Akşener’in AK Parti ile ittifak yapabileceğini öne sürdü.

AK PARTİ İLE GİZLİ İTTİFAK YAPABİLİR

Meral Akşener’in CHP ile kesinlikle bir daha ittifak yapmayacağını belirten Ümit Özdağ şu ifadeleri kullandı:

“Ben Meral Hanım’ın bu ittifaktan ayrılacağını ve bunu da suçlayarak yapacağını söylemiştim bana söyledi çünkü… Ve şimdi bunu tabi hemen AK Parti’ye yanaşamaz önce tarafsız gibi duracaklar sonra zaman içerisinde oraya bir yaklaşma gerçekleşecek. Belki belirli yerlerde Cumhur İttifakı İYİ Parti’yi destekler böyle bir modeli de kurabilirler. Onu önümüzdeki süreçte göreceğiz. Ama biz parti olarak zaten bu iki ittifakın dışında duruyoruz."