Tanju Özcan Erdoğan’ın heykelini dikebilmek için mektup yazarak muvafakat istedi!

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu'ya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın heykelini dikebilmek için Erdoğan'a bir mektup yazarak muvafakat istedi.

Tanju Özcan Erdoğan’ın heykelini dikebilmek için mektup yazarak muvafakat istedi!

Tanju Özcan Erdoğan’ın heykelini dikebilmek için mektup yazarak muvafakat istedi! Gün geçmiyor ki Tanju Özcan gündem olmasın! Seçimlerden önce Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden seçimleri kazanması durumunda Bolu'ya onun heykelini dikeceği konusunda söz vermişti. 28 Mayıs seçimlerinde kazanan isim Recep Tayyip Erdoğan olunca CHP'li Belediye Başkanı Tanju Özcan sözünün arkasında durmak için gerekli girişimlerde bulundu.

Yaptığı açıklama ve paylaşımlar ile adından sıkça söz ettirerek gözleri üzerine çeken Tanju Özcan geçtiğimiz yıl partisinden bir yıl uzaklaştırma kararı almıştı. CHP'li Özcan yasağının bitmesine sayılı günler kala yaptığı paylaşımlarla sıkça gündem olurken son olarak seçim zamanında Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimleri yeniden kazanması durumunda Erdoğan'ın heykelini Bolu'ya dikeceğine dair söz vermişti.

tanju.png

ERDOĞAN’A MEKTUP YAZDI

Tanju Özcan sözünde durmak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın heykelini Bolu'ya dikebilmek için Erdoğan'a mektup yazarak muvafakat isteyerek mektubunda "Sözümü yerine getirebilmek ve heykelinizi yapımı için sizden muvafakat talep etmekteyim." ifadelerini kullandı.

zcant.png

CEZASI BUGÜN BİTTİ

Tanju Özcan'ın CHP'den 1 yıllık uzaklaştırma cezası bugün itibarıyla son buldu. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Özcan; bir paylaşım yaparak şu ifadeleri kullandı:

“Bugün 13 Haziran 2023. Türkiye'de sabahın köründe gidip CHP'ye üye olmak isteyen başka birisi yoksa, bugünün en taze CHP'lisi benim demektir.

Gerçekleri söylediğim için bir yıl süreyle partimden ihraç edildim. Bu süre içerisinde yıkılmadım dimdik ayakta durdum. günün sonunda Atatürkçü ve Türk milliyetçisi bir şekilde kalarak evime geri döndüm.

Ama gerçekleri konuşma huyumdan asla vazgeçmedim ve vazgeçmeyeceğim. Doğru söylemenin tedavisi olmayan bir hastalık olduğunu daha iyi bir şekilde anlamış oldum.”

tt.png