Tanju Özcan Zafer Partisine mi katılıyor? Kulisler hareketlendi

CHP'den ihraç edilen Bolu belediye başkanı Tanju Özcan Zafer partisine mi katılıyor? Ümit Özdağ’ın cevap davetine verdiği cevap sonrası kulisler hareketli…

Tanju Özcan Zafer Partisine mi katılıyor? Kulisler hareketlendi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP'den ihraç edilen dolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları için Kastamonu İnebolu’dan Ankara'ya yürümeye davet etti. Tanju Özcan bu davete olumlu cevap verdi. Yaşanan bu gelişmenin ardından Tanju Özcan Zafer partisine mi katılacak soruları gündeme oturdu.

Zafer Partisi genel başkanı Ümit Özdağ Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile cumhuriyetin 100 Yılı kutlamaları Dolayısıyla Kastamonu İnebolu’dan Ankara'ya yürüme kararı aldığını söylemişti. bunun üzerine açıklama yapan Bolu belediye başkanı Tanju Özcan yürüyüşün bir bölümüne katılmak istediğini söyledi.

TANJU ÖZCAN ZAFER PARTİSİNE Mİ GEÇECEK?

Zafer Partisi genel başkanı Ümit Özdağ’ın sosyal medya hesabından yaptığı Çağrı sonrasında yürüyüşe katılmak İstediğini söyleyen Tanju Özcan, Yine sosyal medya üzerinden şu paylaşımı yaptı:

“Özdağ’ın İnebolu’dan Ankara’ya gerçekleştireceği yürüyüş doğru bir karar. İktidar ve bir kısım muhalefete inat, yürüyüşün bir bölümüne ben de katılmak isterim”.

Özcan'ın bu paylaşımı sonrası Ümit Özdağ’dan da yanıt gecikmedi. Ümit Özdağ, “Sayın başkan birlikte Atatürk ve Cumhuriyet için yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Tanju Özcan Zafer partisine mi geçiyor soruları gündeme gelmeye başladı.

CHP'DEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ

Daha önce CHP'den bir yıl süreyle ihraç edilen Tanju Özcan, Seçimden sonra değişim tartışmalarına katılmış ve Ankara'ya bir yürüyüş gerçekleştirmişti. yeniden disiplin kuruluna sevk edilen Tanju Özcan bu defa CHP'den kesin olarak ihraç edilmişti.