Tanju Özcan’dan 500 TL’lik banknot açıklaması: ‘ATATÜRK’ÜN RESMİNİ BASMAYIN!’

Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek’in 500 TL’lik banknot basma açıklamalarının ardından Tanju Özcan’dan Atatürk’ün resmini basmayın diyen bir paylaşım yapıldı!

Tanju Özcan’dan 500 TL’lik banknot açıklaması: ‘ATATÜRK’ÜN RESMİNİ BASMAYIN!’

Tanju Özcan’dan 500 TL’lik banknot açıklaması: ‘ATATÜRK’ÜN RESMİNİ BASMAYIN!’ Geçtiğimiz yıl CHP’den 1 yıl uzaklaştırma kararı çıkarılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yaptığı paylaşımlar ile gündem olmaya devam ediyor. Tanju Özcan’ın partiden uzaklaştırma yasağının bitmesine günler kala ‘CHP’nin seçim kazanamamasındaki sorun demek ki ben değilmişim, beni partiden uzaklaştırmaları da pek işe yaramadı. Öyleyse geri dönüşüm sanıldığı kadar sessiz olmayacak!’ şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu paylaşımın ardından yeni bir paylaşımla daha gündem oldu.

Geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türk parasında yeni banknotlar basılacağını ve bu banknotların 500 TL şeklinde basılacağının açıklamalarını yapmıştı. Bu açıklamaların ardından CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan yeni bir paylaşım geldi. Başkan Tanju Özcan, 500 TL’lik banknotların üzerine sakın Atatürk’ün resmini basmayın diyerek şu paylaşımı yaptı:

toz.png

500 TL 21 ABD DOLARI

“500 TL'lik banknot çıkarıyormuşsunuz… Zaten ülkeyi getirdiğiniz durumun içerisinde bu tablo bir zaruret haline gelmişti. bugünkü kur ile değerlendirildiğinde 500 TL 21 ABD dolarına denk geliyor. Ben bu durumdan utanır hale geldim.

twi.png

ATATÜRK’ÜN KEMİKLERİNİ SIZLATTIK

Lütfen ama lütfen 500'lük sonrasında çıkaracağınız 1000 TL'lik ve 2.500 TL'lik banknotların üzerinde kazaen bile olsa Atatürk'ün resmini kullanmayınız. Zaten sizi yenemeyerek Atatürk'ün kemiklerini biz fazlasıyla sızlattık, bir de siz bunu yaparak daha fazla sızlatmayın.