Uğur Dündar'dan Kılıçdaroğlu'na olay sözler

Gazeteci Uğur Dündar Sözcü TV'de yayınlanan bir programa konuk oldu. Programda oldukça sinirlenen Uğur Dündar, CHP ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na açtı ağzını yumdu gözünü.

Uğur Dündar'dan Kılıçdaroğlu'na olay sözler

Gazeteci Uğur Dündar sözlü TV'de yayınlanan zor soru programının dün akşamki konuğu oldu. Programın gündemi CHP ve genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Oldukça sinirlendiği görülen Uğur Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu'na demediğini bırakmadı. Uğur Dündar'ın "Batsın sizin bu koltuk sevdanız kardeşim. Gerçekten artık bıktık. 'İllallah' dedik" sözleri dikkat çekti.

Sözcü TV'de bir canlı yayına katılan gazeteci Uğur Dündar'ın hedefinde CHP ve genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu vardı. Programda oldukça sinirlenen ve masayı yumruklayan Uğur Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenerek "Ne zaman iç kavgalarından kurtulacak da milletin derdine derman olacak. Batsın sizin bu koltuk sevdanız kardeşim. Ayıptır ya! Bitsin artık sizin bu koltuk sevdanız. Yeter! Geldik, gidiyoruz CHP hala iktidar olacak. Bu nedir!" dedi.

UĞUR DÜNDAR'DAN KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA SERT TEPKİ

Mayıs ayında yapılan genel seçimlerde büyük bir hezimete uğrayan Kemal Kılıçdaroğlu tüm değişim çağrılarına rağmen koltuğunu bırakmayarak başkanlığa devam etti. 4-5 Kasımda CHP'de genel Kurultay yapılacak ancak delegelerin çoğunluğunu elinde bulunduran Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeniden Başkan seçileceği tahmin ediliyor. Partide Bu nedenle kongrelerde son derece gergin geçiyor. Değişim taraftarı olanlarla genel merkez arasında tansiyon her geçen gün yükselirken sık sık kavgalarda kameralara yansıyor.

CHP'de yaşananlara tepki gösteren isimlerden biri de gazeteci Uğur Dündar oldu. Ülkede birçok sorun yaşandığının altını çizen Uğur Dündar CHP'ye bir an önce kendi iç sorunları ile boğuşmayı bırakıp halkın sorunlarına eğilmesi çağrısında bulundu.