Ümit Özdağ 2. Tur kararını açıklayacak! Erdoğan mı, Kılıçdaroğlu mu sorusu yanıt buluyor

ATA İttifakı’nın ortaklarından Zafer Partisi’nin genel başkanı Ümit Özdağ, 2. Tur seçimlerinde hangi adaya destek olacağını açıklamak üzere kameralar karşısına geçecek. Sinan Oğan’ın kararından sonra herkesin gözünü çevirdiği Özdağ da açıklama yapacak.

Ümit Özdağ 2. Tur kararını açıklayacak! Erdoğan mı, Kılıçdaroğlu mu sorusu yanıt buluyor

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde hangi Cumhurbaşkanı adayına destek vereceğini açıklamak üzere kameralar karşısına geçecek. Dün bir kez daha Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Özdağ, Zafer Partisi olarak aldıkları kararı bugün saat 11.00’de kamuoyuyla paylaşacaklarını duyurmuştu. Özdağ’ın yapacağı açıklama için nefesler tutuldu. 2. Turda Cumhur İttifakı’nın adayı ve mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mı, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na mı destek verecek merakla beklenirken açıklama saati ile ilgili bir güncelleme yapıldı. İşte detaylar...

SAAT 13.00'TE AÇIKLAYACAK

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 2. Tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mı yoksa Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na mı destek verecek bugün belli oluyor. 2. Tur seçimlerine çok az bir süre kalırken Ümit Özdağ'ın bugün saat 11.00'de yapması beklenen açıklamanın saati değişti ve 13.00 olarak güncellendi. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, saat 13.00'te kameralar karşısına geçerek destekleyeceği adayın ismini açıklayacak.

ERDOĞAN MI KILIÇDAROĞLU MU?

Dün Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme daha gerçekleştiren Ümit Özdağ, Zafer Parrtisi olarak kararlarını 23 Mayıs 2023 Salı günü kamuoyuyla paylaşacaklarını duyurmuştu. Şimdi gözler Özdağ'ın saat 13.00'te yapacağı açıklamaya çevrildi.

umit-ozdag-2-tur-kararini-aciklayacak-erdogan-mi-kilicdaroglu-mu-sorusu-yanit-buluyor.jpg

SİNAN OĞAN KARARINI AÇIKLADI

Öte yandan ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, dün yaptığı açıklamayla 2. Tur kararını duyurdu. Günlerdir hangi adaya destek vereceği merakla beklenen Oğan, 2. Tur seçimlerinde mevcut Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini kamuoyuyla paylaştı. Oğan, kendisine oy verenlerden de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek olmasını rica etti.