Ümit Özdağ da 2. Tur için kararını verdi! O ismi destekleyecek

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerine sayılı günler kalırken siyasetin gündeminde de 28 Mayıs’taki 2. Tur seçimi yer alıyor. Siyasilerin görüşme trafiği devam ederken Sinan Oğan’dan beklenen açıklama gelmişti. Şimdi ise gözler Ümit Özdağ’a çevrildi.

Ümit Özdağ da 2. Tur için kararını verdi! O ismi destekleyecek

ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, bugün yaptığı açıklamayla 2. Tur seçimlerinde mevcut Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini açıkladı. Sinan Oğan’ın bu açıklaması siyaset gündemini daha da hareketlendirirken şimdi ise gözler yarın açıklama yapacağı belirtilen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a çevrildi. Ümit Özdağ, bugün Kılıçdaroğlu ile bir görüşme daha gerçekleştirdi.

SİNAN OĞAN DESTEKLEYECEĞİ ADAYI AÇIKLADI

14 Mayıs’ta aldığı yüzde 5 üzerindeki oy ile seçimin en sürpriz ismi olan ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ın seçimin 2. Turunda hangi adayı destekleyeceği merak konusuydu. Gözlerin çevrildiği Oğan, 2. Tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini duyurdu. Sinan Oğan’ın kararını açıklamasının ardından gözler bir diğer önemli isim olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a çevrildi.

umit-ozdag-da-2-tur-icin-kararini-verdi-o-ismi-destekleyecek.jpg

ÜMİT ÖZDAĞ KARARINI YARIN AÇIKLAYACAK

Geçtiğimiz günlerde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Zafer Partisi Genel Merkezi’nde ağırlayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün Ankara’da Kılıçdaroğlu ile bir görüşme daha gerçekleştirdi. Bugünkü Özdağ-Kılıçdaroğlu görüşmesinin ardından gelen kulis bilgisine göre Ümit Özdağ’ın 2. Turda Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceği iddia edildi. Ümit Özdağ ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun anlaştığı öne sürülürken seçimin 2. Turunda Zafer Partisi’nin Kılıçdaroğlu’na destek vereceği iddia edildi. Ümit Özdağ, yarın saat 11.00’de Zafer Partisi Genel Merkezi’nde 2. Turda destekleyeceği adayın ismini açıklayacak.