Ümit Özdağ Ekrem İmamoğlu’nu fena bombaladı

2024 Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlere doğru geri sayım devam ederken siyaset dünyasında da işler karışıyor. Zafer Partisi seçim öncesi yol haritasını belirlerken Ümit Özdağ, Ekrem İmamoğlu hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Ümit Özdağ Ekrem İmamoğlu’nu fena bombaladı

Türkiye 2024 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere kilitlendi. Siyaset kulislerinde de hareketlilik sürüyor. Dün Meral Akşener partisinin kendi kadrosu ile seçimlere gireceğini duyurmuştu. Ümit Özdağ’dan da bomba gibi açıklamalar geldi. Özellikle Ekrem İmamoğlu'na yüklenen Ümit Özdağ, seçimde yol haritasını duyurdu.

MERAL AKŞENER VE ÜMİT ÖZDAĞ KARARINI VERDİ

Yerel seçimlere doğru geri sayım devam ederken ittifakların devam edip etmeyeceği de merak konusu olmuştu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenmiş ve yerel seçimlerde kendi kadroları ile yola devam edeceklerini söylemişti.

İYİ Parti'den sonra Zafer Partisi de yerel seçimler için yol haritasını açıkladı. Ümit Özdağ yerel seçimlerde kendi adaylarını çıkaracaklarını dile getirdi.

EKREM İMAMOĞLU'NA YÜKLENDİ

Ümit Özdağ, u defa kimsenin partiler üstü masalına inanmaya niyetleri olmadığını belirterek, İBB başkanı Ekrem İmamoğlu içinde çarpıcı ifadeler kullandı.

Beni çok daha Ekrem İmamoğlu ile ilgili şu ifadeleri kullandığı:

"İstanbul'da, 5 yıl süreyle hizmet imkanını doğru dürüst değerlendirmeyip, kendi kişisel kariyer planlamasını yapan bir belediye başkanının İstanbul için faydalı olacağını düşünmüyorum”.