Ümit Özdağ ile Numan Kurtulmuş görüşmesi başladı

Siyaset gündemi 2. Tur seçimleri öncesinde hareketliliğini koruyor. Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinin yapılacağı 28 Mayıs 2023 Pazar günü öncesinde siyasette gündem bir hayli yoğun. Bugün Numan Kurtulmuş ile Ümit Özdağ görüşüyor.

Ümit Özdağ ile Numan Kurtulmuş görüşmesi başladı

2. Tur seçimi öncesinde Sinan Oğan ve Ümit Özdağ’ın destek vereceği aday merak edilirken gözler iki isme çevrildi. Seçim öncesi görüşme trafiği devam ederken bugün ise AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile görüşme gerçekleştiriyor. ATA İttifakı’nın ortaklarından Zafer Partisi’nin genel başkanı Ümit Özdağ’ın hangi adayı destekleyeceği merak edilirken ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ise destekleyeceği adayın ismini bugün saat 17.00’de açıklayacak. İşte tüm detaylar…

SİYASETTE GÜNDEM 2. TUR

14 Mayıs seçimlerinde yeterli oyu alamayan Cumhurbaşkanı adayları 2. Tur seçimlerine kaldı. 14 Mayıs’ın sürpriz ismi olan ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ise aldığı yüzde 5 üzerindeki oy ile adeta 2. Turunun kilit ismi haline geldi. Sinan Oğan ve Ümit Özdağ’ın hangi adayı destekleyecekleri merak konusu olurken siyasetin gündeminde 2. Tur seçimleri yer almaya devam ediyor.

NUMAN KURTULMUŞ ZAFER PARTİSİ GENEL MERKEZİ’NDE

Geçtiğimiz günlerde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi genel Merkezi’ne gelerek Ümit Özdağ’ı ziyaret etmişti. Aynı gün ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Sinan Oğan ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında da bir görüşme gerçekleşmişti. Bugün ise AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Zafer Partisi Genel Merkezi’ne geldi. Kurtulmuş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile görüşüyor.

SİNAN OĞAN BUGÜN KARARINI AÇIKLAYACAK

Öte yandan ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, herkesin merak ettiği kararını bugün açıklayacağını duyurdu. Oğan’ın bugün saat 17.00’de bir açıklama yaparak destekleyeceği adayın ismini duyuracağı bilgisine yer verildi. Şimdi ise gözler Sinan Oğan’ın açıklama yapacağı saat 17.00’ye çevrildi.