Yavuz Ağıralioğlu’ndan seçime günler kala sürpriz açıklama

İYİ Parti’den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, istifasının ardından uzun bir süre kendisini sessize almıştı. Seçime sayılı günler kala sürpriz bir çıkışa imza atan Ağıralioğlu’nun açıklamaları siyaset gündemini bir kez daha hareketlendirdi.

Yavuz Ağıralioğlu’ndan seçime günler kala sürpriz açıklama

Partisinden istifası sonrası kendi kabuğuna çekilen Yavuz Ağıralioğlu’ndan çok konuşulacak bir çıkış geldi. 2023 seçimlerine artık sadece günler kalırken Ağıralioğlu, açıklamasında İYİ Partililere yüklendi. Açıklamalarıyla gündem olan ve siyaset gündemini de tekrar hareketlendiren Ağıralioğlu, ‘Kemal Bey kazanırsa hemen parti kurmak zorunda kalabilirim’ dedi. İşte Yavuz Ağıralioğlu’nun gündem olan açıklamalarından başlıklar…

YAVUZ AĞIRALİOĞLU’NUN GÜNDEMİNDE SEÇİM VARDI

İYİ Parti’den istifasıyla herkesi şaşırtan ve istifasının ardından sessizliğe bürünen Yavuz Ağıralioğlu’ndan seçime sayılı günler kala çok konuşulacak bir çıkış geldi. Ağıralioğlu’nun gündeminde yaklaşan 14 Mayıs seçimleri vardı. Açıklamalarıyla siyaset gündemini bir kez daha hareketlendiren Ağıralioğlu, ‘Kemal Bey kazanırsa hemen parti kurmak zorunda kalabilirim’ dedi.

‘SİYASET KULVARINI SIKIŞTIRACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM’

ASAD Platformuna konuk olan ve burada gündem olan açıklamalarda bulunan Yavuz Ağıralioğlu, 14 Mayıs seçimlerine sadece sayılı günler kalırken gündemine seçimleri aldı. Ağıralioğlu açıklamalarında, ‘Tayyip Bey kazanırsa başka, Kemal Bey kazanırsa başka… Kemal Bey kazanırsa, bu kazancın siyaset kulvarını sıkıştıracağını düşünüyorum.’ dedi.

yavuz-agiralioglundan-secime-gunler-kala-surpriz-aciklama.jpg

PARTİ KURMA SİNYALLERİ

İYİ Parti İstanbul Milletvekili olan ve Millet İttifakı’nın ortak Cumhurbaşkanı adayının ismi açıklandıktan kısa bir süre sonra partisinden istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, seçim öncesi açıklamalarıyla gündemde. Ağıralioğlu, ‘Kemal Bey kazanırsa, siyaset kulvarını sıkıştıracağını düşünüyorum. O yüzden bir sonraki seçim erkene alınmak zorunda kalacaktır. Kemal Bey kazanırsa hemen parti kurmak zorunda kalabilirim.’ dedi.