Yeni kabine bugün saat kaçta açıklanacak? SON DAKİKA duyurusu geldi

Seçim sonrası yeni dönem kabinesinde yer alacak isimler vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor. Pazartesi günü açıklanması beklenen yeni kabine öne çekildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni dönem kabinesini bugün duyuracak.

Yeni kabine bugün saat kaçta açıklanacak? SON DAKİKA duyurusu geldi

2023 Türkiye genel seçimleri sonrasında cumhurbaşkanlığı yeni dönem kabinesinde yer alacak olan isimler merakla bekleniyor. Sosyal medyada yeni kabinede olacak isimlerle ilgili birçok iddia bulunuyor. Peki, yeni bakanlar belli oldu mu? Yeni kabinede yer alacak isimler kimler? Yeni kabine ne zaman saat kaçta açıklanacak?

Yeni kabinede yer alacak bakanlar kimler? Yeni kabine ne zaman açıklanacak? 2023 genel seçimleri sonrasında Türkiye'nin gündeminde yeni kabinede yer alacak bakanlar var. YSK tarafından Cumhurbaşkanlığı kesin seçim sonuçlarının duyurulması ile birlikte milyonlarca vatandaşın gözü yeni kabine listesine çevrildi. Yeni kabinenin Pazartesi günü açıklanması bekleniyordu ancak sürpriz bir son dakika duyurusu geldi. Peki yeni kabine ne zaman saat kaçta açıklanacak 2023? kabinede yeni bakanlar kimler olacak?

yeni-kabine-saat-kacta-ciklanacak-2.jpg

3 HAZİRAN YENİ KABİNE SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

YSK Cumhurbaşkanı seçimi kesin sonuçlarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı seçilirken gözler yeni kabinenin açıklanacağı tarihe çevrildi. Daha önce Pazartesi günü olarak duyurulan yeni kabinenin açıklanma tarihi öne çekildi. 3 Haziran 2023 cumartesi günü yeni kabinine saat 22.00'de açıklanacak.

Bugün TBMM'de yemin eden ve mazbatasını alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan saat 20'de Çankaya Köşkü'nde törene katılan devlet başkanları ile bir araya gelecek. Yemek buluşması sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın saat 22.00'de yeni kabineyi kamuoyuna açıklaması bekleniyor.

YENİ BAKANLAR KİMLER OLACAK

Yeni kabinede yer alan bakanlar merak konusu. Ancak yeni bakanlara ilişkin net bir açıklama yapılmadı. Bu akşam 22'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması ile yeni kabine listesinde yer alacak İsimlerde belli olmuş olacak.