Yeni Kabine ne zaman kurulacak 2023? 2023 yeni bakanlar kurulunda kimler olacak?

Cumhurbaşkanlığı 2. tur çimleri tamamlandı. Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı yeniden Recep Tayyip Erdoğan oldu. Peki yeni kabine ne zaman açıklanacak? Bakanlar Kurulu ne zaman belli olacak?

Yeni Kabine ne zaman kurulacak 2023? 2023 yeni bakanlar kurulunda kimler olacak?

Türkiye, 13. Cumhurbaşkanını seçmek için 28 Mayıs'ta 81 ilde sandık başına gitti. YSK tarafından yapılan açıklamaya göre geçici sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ipi göğüsleyen isim oldu. Yani Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Şimdi gözler kabinede. Yeni kabine belli oldu mu, ne zaman belli olacak gibi soruların yanıtı gündeme geldi. Peki, yeni kabine ne zaman açıklanacak 2023? Bakanlar Kurulu ne zaman belli olacak?

Cumhurbaşkanlığı seçimleri dün yapıldı ve Türkiye'nin yeni cumhurbaşkanı belli oldu. Kemal Kılıçdaroğlu ve Recep Tayyip Erdoğan'ın yarıştığı Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde ipi göğüsleyen isim Recep Tayyip Erdoğan'ı oldu. Böylece Türkiye 13. Cumhurbaşkanını seçmiş oldu. Cumhurbaşkanı seçimleri sonrasında Şimdi de gözler yeni kabinede. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir an önce yeni hükümeti kurması ve Bakanlar Kurulunu açıklaması bekleniyor. Peki yeni kabinede kimler olacak? Mehmet Şimşek ekonomi bakanı olacak mı? Yeni kabine ne zaman açıklanacak 2023?

yeni-kabine-ne-zaman-aciklanacak-2.jpg

2023 YENİ KABİNE BELLİ OLDU MU?

Türkiye Cumhurbaşkanlığı seçimleri için dün sandık başına gitti. Seçimlerde 2. tura kalan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve millet ittifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu bir kez daha yarıştı. YSK tarafından açıklanan seçim sonuçlarına göre Cumhurbaşkanı Erdoğan bir kez daha Türkiye'nin cumhurbaşkanı oldu. Yapılan açıklama sonrasında yeni kabine de merak konusu oldu. Kabine ne zaman açıklanacak, Bakanlar Kurulu ne zaman belli olacak gibi soruların yanıtı vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor.

YENİ KABİNE NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2023?

Peki, yeni kabine ne zaman açıklanacak? Henüz Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni bakanlar kurulu ile ilgili bir açıklama yapmadı. Ancak bu hafta içinde yeni kabinenin açıklanması ve hükümetin kurulması bekleniyor.