Adana'da kan donduran olay! Cinnet geçiren baba eşini ve oğlunu öldürdü kendisi yaralı

Adana'nın Çukurova ilçesinden gelen haber kan dondurdu. Cem Suna isimli Baba evlerinde yaşanan tartışma sonucunda eşi ve oğlunu bıçaklayarak öldürdü.

Adana'da kan donduran olay! Cinnet geçiren baba eşini ve oğlunu öldürdü kendisi yaralı

Adana'da meydana gelen olayda 47 yaşındaki baba Cem Suna sabaha karşı evlerinde çıkan tartışma sonucunda 43 yaşındaki eşi Deniz ve 16 yaşındaki oğlu Alperen'i bıçaklayarak öldürdü. Olay sırasında kendisi de yaralanan Baba hastaneye kaldırıldı.

SABAHA KARŞI TARTIŞMA ÇIKTI

Anan bilgiye göre Adana'nın Çukurova ilçesinde saat 05.00 sularında meydana gelen olay, 10 katlı bir apartmanın 9. Katında yaşandı. Evde bulunan Cem Suna ile eşi Deniz ve oğlu Alperen arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında Cem Suna, mutfaktan aldığı bıçakla eşini ve oğlunu bıçaklayarak öldürdü. Öfkeli baba Ardından da aynı bıçakla kendine zarar verdi. Komşular sesleri duyarak durumu polis ekiplerine bildirdi. Eve Gelen Polis ekipleri 3 kişilik aileyi kanlar içinde yerde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede anne Deniz Suna ve oğlu Alperen Suna'nın hayatını kaybettiğini belirledi.

Oğlu ve eşini öldüren baba ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili polis ekiplerinin soruşturması sürüyor.