Adana'da skandal! 14 eşek, 6 at kesildi, etleri satılacaktı

Adana'nın Yüreğir ilçesinde skandal olay. Zabıta ekipleri düzenledikleri operasyonda 12 kesilmiş eşek ile kesilmeyi bekleyen iki eşek ve altı at ele geçirdi.

Adana'da skandal! 14 eşek, 6 at kesildi, etleri satılacaktı

Adana'nın Yüreğir ilçesinden gelen son dakika haberi mide bulandırdı. Operasyon gerçekleştiren zabıta ekipleri, 12 kesilmiş eşek ile kesilmeyi bekleyen iki eşek ve 6 at ele geçirdi. Eşekleri kestiği belirlenen iki kişi gözaltına alınırken kesilen etlerin imha edildiği öğrenildi. Kesilmekten kurtarılan ad ve eşekler ise barınağa teslim ederek koruma altına alındı. Kesim yerinde çok sayıda da kemik olduğu görüldü.

YÜREĞİR'DEN MİDE BULANDIRAN GÖRÜNTÜLER

Alınan bilgiye göre olay Adana'nın Yüreğir İlçesi Bahçelievler Mahallesi'nde yaşandı. Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Bahçelievler Mahallesi'nde eşek kesildiği ve etinin satılacağı ihbarı üzerine harekete geçildi. Ekipler adrese baskın düzenledi.

Yapılan baskın sonucunda kesilmiş 12 eşek, kesilmemiş İki eşek ve 6 at ele geçirildi. Eşekleri kestiği öne sürülen 2 şüpheli olayla ilgili gözaltına alındı.

Zabıta ekiplerince kesilmekten kurtarılan at ve eşekler ise barınağı teslim edildi. Esilen eşeklerin etleri İmha edildi. Ayrıca olay yerinde çok sayıda kemik olduğu da tespit edildi.