Adıyaman'da akraba aileler arasında silahlı kavga: 3 ölü, 2 yaralı

Adıyaman'da akraba oldukları öğrenilen iki aile arasında silahlı kavga çıktı. Korkunç olayda 3 kişi öldü 2 kişi yaralandı.

Adıyaman'da akraba aileler arasında silahlı kavga: 3 ölü, 2 yaralı

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde, akraba iki aile arasında çıkan ve silahlı çatışmaya dönüşen kavga sonucunda 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. Kavganın ardından yaralı olarak olay yerinden kaçan bir kişinin bulunması için güvenlik güçleri tarafından arama çalışmaları başlatıldı.

Taşkuyu Köyü'nde meydana gelen olayda, aileler arasındaki tartışmanın kısa sürede silahlı çatışmaya dönüşmesi sonucu Mustafa Avcı (9), Abidin Avcı (39) ve Tuğba Avcı yaşamını yitirdi. Kasım Avcı ve kimliği belirlenemeyen bir diğer kişi ise yaralandı. Jandarma ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edilirken, yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan Tuğba Avcı, Abidin Avcı ve Mustafa Avcı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Öğrenilen bilgilere göre, ölenler arasında baba ile oğlunun da bulunduğu belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, yaralı halde kaçan Kasım Avcı'nın yakalanması için güvenlik güçlerince geniş çaplı arama çalışması yürütülüyor. Olayın ardından hastaneler ve çatışma bölgesinde güvenlik önlemleri artırıldı.