Afyonkarahisar’da yolcu otobüsü devrildi! Ölü ve yaralılar var

Afyonkarahisar’da yolcu otobüsü devrildi. Alınan bilgilere göre, Diyarbakır’dan yola çıkan ve Bodrum istikametine giden bir yolcu otobüsü Afyonkarahisar Dinar Haydarlı mevkiinde devrildi. Kazada ölü ve yaralılar olduğu bilgisine ulaşıldı.

Afyonkarahisar’da yolcu otobüsü devrildi! Ölü ve yaralılar var

Sabah saatlerinde Afyonkarahisar Dinar Haydarlı mevkiinde meydana gelen kazayla ilgili aktarılan ilk bilgilere göre, 8 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi ise yaralandı. Otobüsün Diyarbakır’dan Bodrum’a gittiği öğrenilirken kazanın nedeni ise henüz bilinmiyor.

8 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Diyarbakır'dan yola çıkarak Bodrum'a gitmekte olan yolcu otobüsü bugün sabah saatlerinde Afyonkarahisar Dinar Haydarlı mevkiinde devrildi. İçerisinde 3 mürettebat, 40 yolcunun yer aldığı otobüste meydana gelen kazada 8 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi ise yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, jandarma, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.

afyonkarahisar-da-yolcu-otobusu-devrildi-olu-ve-yaralilar-var.jpg

afyonkarahisar-da-yolcu-otobusu-devrildi-olu-ve-yaralilar-var-001.jpg

AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ

Kazayla ilgili açıklama yapan Afyonkarahisar Valiliği, 'Dinar ilçesi Çay-Dinar yolu Karavezir rampası mevkiinde Diyarbakır'dan Bodrum'a seyir halinde bulunan bir yolcu otobüsü şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak devrilmiştir. Olay yerine ambulans, jandarma, itfaiye ve AFAD ekipleri ivedilikle gönderilmiştir. Kazada 8 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 35 vatandaşımız ise yaralanmıştır. Yaralılar bölgedeki hastanelere sevk edilmiş olup tedavileri sürmektedir. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz.' ifadelerine yer verdi.