Ankara'da kanlı gece: 2 kişiyi katletti

Ankara'da dün gece yarısı yaşanan olayda aralarında husumet olduğu iddia edilen enişte ve iki kayınbirader arasında çıkan tartışma kanlı bitti. enişte Kamil K. kayınbiraderleri Nuh Bozbuğa ve kardeşi Ali Bozbuğa’yı öldürdü.

Ankara'da kanlı gece: 2 kişiyi katletti

Olay dün gece Ankara'da meydana geldi. Al Törekent Mahallesi Seyirtepe Küme Evleri mevkiinde yaşanan olayda Nuh ve Ali Bozbuğa Kardeşler Aralarında husumet olduğu iddia edilen enişteleri Kamil K ile boş bir arazide bir araya geldi. Bir süre konuşan taraflar arasında tartışma yaşandı.

2 kayınbiraderini öldürdü

Kısa süre içinde tartışma kavgaya dönüşürken Kamil K. Belinden bir tabanca çıkararak kayınbiraderlerine peş peşe ateş açtı. Iki kardeş çocuklarını isabet eden kurşunlarla kanlar içinde kalırken cani enişte olay yerinden kaçtı.

Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede iki kardeşin hayatını kaybettiği tespit edildi. Salgının olay yerinde yaptığı inceleme sonrası cenazeler Adli Tıp Kurumu morguna götürürdü. Katil enişteyse kısa süre sonra karakola giderek teslim oldu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.