Aşiret düğününde toplanan para görenleri şaşkına çevirdi! Sünnet düğününde milyonlar havada uçuştu

Kars’ın tanınmış aşiretlerinden biri olan Mılli aşiretinden Adem Baran’ın oğlunun sünnet düğününde milyonlar havada uçuştu. İstanbul’da düzenlenen düğüne çok sayıda davetli katıldı. Düğünde toplanan paralar ise gündem oldu.

Aşiret düğününde toplanan para görenleri şaşkına çevirdi! Sünnet düğününde milyonlar havada uçuştu

İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde düzenlenen sünnet düğününde toplanan paralar görenleri şaşkına çevirdi. Kars’ın tanınmış aşiretlerinden biri olan Mılli aşiretinden Adem Baran’ın oğlunun sünnet düğününde çekilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Düğünde milyonlar havada uçuşurken toplanan balya balya paralar bavullarla salondan çıkarıldı.

11 MİLYON 750 BİN TL TOPLANDI

Mılli aşiretinden Adem Baran’ın oğlunun sünnet düğününde toplanan paralar çok konuşuldu. Yöresel müzik eşliğinde başlayan sünnet düğünündeki eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde toplam 11 milyon 750 bin TL toplandı.

‘MİSAFİRLERİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN’

Oğlunun sünnet düğününde misafirlerini ağırlayan Adem Baran, düğüne katılan misafirlere teşekkürlerini iletti. Düğünün çok kalabalık olduğunu söyleyen Baran, ‘Misafirlerimizde Allah razı olsun. Çok kalabalıktı. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. 11 milyon 750 bin TL geldi. Herkese çok teşekkür ediyorum.’ dedi.

asiret-dugununde-toplanan-para-gorenleri-saskina-cevirdi-sunnet-dugununde-milyonlar-havada-ucustu.jpg

BALYA BALYA PARALAR SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURDU

Aşiret düğünündeki görüntüler misafirlerin ve aşiret mensuplarının cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Sünnet düğününden hatıra olarak video çeken ve geceyi ölümsüzleştiren misafirlerin çektiği görüntülerdeki balya balya paralar sosyal medyanın gündemine oturdu. Toplanan paraları görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

asiret-dugununde-toplanan-para-gorenleri-saskina-cevirdi-sunnet-dugununde-milyonlar-havada-ucustu-001.jpg