Balıkesir’de kokoreç imalathanesinde patlama! Yaralılar var

Balıkesir’in Susurluk ilçesindeki bir kokoreç imalathanesinde patlama meydana geldi. Korkutan patlamada 18 kişinin yaralandığı bilgisine ulaşılırken yaralanan işçilerden bazılarının durumunun ağır olduğu bilgisine ulaşıldı.

Balıkesir’de kokoreç imalathanesinde patlama! Yaralılar var

Susurluk ilçesindeki kokoreç imalathanesinde gaz sıkışması sebebiyle patlama meydana geldi. Ocak bölümünde LPG tanklarından sızan gazın sıkışması sonucunda yaşanan patlamada 18 işçinin yaralandığı öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin meydana gelen patlamayla ilgili araştırmaları devam ediyor.

GAZ SIKIŞMASI SEBEBİYLE PATLAMA YAŞANDI

Olay, Balıkesir'in Susurluk ilçesi Göbel Mahallesi'ndeki bir kokoreç üretim işletmesinde yaşandı. Alınan bilgilere göre, ocak bölümünde LPG tanklarından sızan gaz sebebiyle bir patlama yaşandı. Meydana gelen patlamada iş yerinde çalışan 18 kişi yaralandı.

balikesir-de-kokorec-imalathanesinde-patlama-yaralilar-var.jpg

AĞIR YARALILAR VAR

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Patlamada yaralanan işçiler ambulanslara alınarak Susurluk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralanan işçilerden bazılarının durumunun ağır olduğu ve ağır yaralılardan 5'inin Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'ne sevk edildiği bilgisine ulaşıldı. Olay yerine intikal eden polis ekipleri patlamayla ilgili araştırmalarını sürdürüyor.