Bartın çocuk istismarı olayıyla sarsıldı! 12 yaşındaki kız çocuğuna metruk binada cinsel saldırı

Bartın’da yaşanan çocuk istismarı olayı duyanları dehşete düşürdü. 12 yaşındaki kız çocuğunu kaçıran 2 kişi metruk bir binaya götürdükleri kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu. 2 sapık jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Bartın çocuk istismarı olayıyla sarsıldı! 12 yaşındaki kız çocuğuna metruk binada cinsel saldırı

Mide bulandıran olay Bartın’da meydana geldi. 12 yaşındaki bir kız çocuğu dün öğle saatlerinde kayboldu. Çocuğun aynı köyde yaşayan Ö.Ç. ve S.K. tarafından kaçırıldığı tespit edildi. Jandarma ekipleri kız çocuğunu bulmak için arama çalışması başlattı. Ekipler tarafından metruk bir binaya baskın yapıldı ve 2 sapık kıskıvrak yakalandı. 12 yaşındaki kız çocuğu kurtarılırken küçük kızın pedagog eşliğinde ifadesi alındı.

KIZ ÇOCUĞUNU KAÇIRIP METRUK BİNAYA GÖTÜRMÜŞLER

Olay, Bartın’da meydana geldi. Bartın merkeze bağlı olan bir köyde yaşayan 12 yaşındaki kız çocuğu, dün öğle saatlerinde kayboldu. Baba hemen durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma ekipleri, küçük kızın bulunması için çalışma başlattı. Ekiplerin yaptığı çalışma sonucunda çocuğun aynı köyde yaşayan Ö.Ç. ve S.K. tarafından kaçırıldığını tespit etti. İki şahsın çocuğu kaçırarak metruk bir binaya götürdüğü öğrenildi.

SAPIKLAR YARI ÇIPLAK HALDE BASILDI

Jandarma ekiplerinin çalışması sonucunda iki şüpheli metruk bir binada yakalandı. Dün akşam saatlerinde metruk binaya yapılan baskında Ö.Ç. ve S.K. yarı çıplak halde ekiplerin baskınına uğradı. Sapık iki şahsın yanında kaçırdıkları küçük kız çocuğu da vardı.

TUTUKLANDILAR

Jandarma ekipleri tarafından kurtarılan 12 yaşındaki kız çocuğu pedagog eşliğinde ifade verdi. Küçük çocuğun ifadesinde, 2 kişinin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söylediği öğrenildi. Yakalanarak gözaltına alınan Ö.Ç. ve S.K. jandarmadaki işlemleri sonrasında çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bilgisine yer verildi.