Bolu’da zincirleme kaza! Bolu-İstanbul yolu trafiğe kapandı, yaralılar var

Anadolu Otoyolu Bolu-Yedigöller mevkisinde meydana gelen zincirleme trafik kazası sebebiyle 5 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaralıların olduğu kazadan ilk görüntüler geldi.

Bolu’da zincirleme kaza! Bolu-İstanbul yolu trafiğe kapandı, yaralılar var

Sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında İstanbul yönüne gitmekte olan bir tırın kar yağışı sebebiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak bariyerlere çarptığı ve yolu kapattığı öğrenildi. Daha sonra arkadan gelen 3 otomobil, 1 tır ve 1 yolcu otobüsünün de kazaya karıştığı belirtildi. Yaşanan zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Kaza sebebiyle Bolu-İstanbul yönü ulaşıma kapandı.

KONTROLDEN ÇIKAN TIR BARİYERLERE ÇAPRTI

Kaza, saat 08.00 sularında Anadolu Otoyolu'nun Bolu-Yedigöller mevkisinde meydana geldi. Kar yağışının yoğun olarak devam ettiği yolda İstanbul yönüne giden bir tırın yağış sebebiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak bariyerlere çarptığı ve yolu kapattığı öğrenildi. Daha sonra arkadan gelen 3 otomobil, 1 tır ve 1 yolcu otobüsünün de kazaya karıştığı bilgisine ulaşıldı.

bolu-da-zincirleme-kaza-bolu-istanbul-yolu-trafige-kapandi.jpg

5 KİŞİ YARALANDI

Olay yerinden ilk görüntüler gelirken meydana gelen zincirleme kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı. Kar yağışının yoğun bir şekilde devam ettiği yolda kazanın ardından kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

bolu-da-zincirleme-kaza-bolu-istanbul-yolu-trafige-kapandi-001.jpgbolu-da-zincirleme-kaza-bolu-istanbul-yolu-trafige-kapandi-002.jpg

BOLU-İSTANBUL YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Kazanın ardından yolda araç kuyruğu oluşurken Bolu-İstanbul yolunun ulaşıma kapandığı öğrenildi. Ekipler ise yolu açmak için çalışmalarını sürdürüyor.