Bolu’da korkunç kaza! Bir tır ve yolcu otobüsü çarpıştı!

Anadolu Otoyolu’nun Bolu geçişinde bir tır ve yolcu otobüsü çapıştı. Kazada 1 kişi ağır ve 18 kişinin yaralandığı açıklandı.

Bolu’da korkunç kaza! Bir tır ve yolcu otobüsü çarpıştı!

Bolu’da korkunç kaza! Bir tır ve yolcu otobüsü çarpıştı! Dün akşam 23.45 sularında Anadolu Otoyolu’nun Bolu geçişi Yeniçağa ilçesi mevkiinde bir tır ve yolcu otobüsünün çarpışması sonucunda bir kaza meydana geldi. Ankara istikametindeki Fatih Ü. yönetimindeki 12 AL 772 plakalı bir yolcu otobüsü, Deniz S. yönetimindeki 16 LRS 47 plakalı bir tırın aniden şerit değiştirmesi sonucunda çarpıştı.

Kazanın ardından bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. 1’i ağır 18 yaralı sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulans yardımı ile çevre hastanelere sevk edildi.

kars.png

2 SAAT DURDU

Kazanın ardından yoldaki trafik akışı bir süre durduruldu. Araçlar; Yeniçağa gişelerinden D-100 karayoluna yönlendirildi. Kazaya karışan tır ve otobüsün yoldan kaldırılması için vinç ve iş makineleri devreye girdi. Gerçekleşen çalışmaların ardından yol saat sonra trafiğe açıldı.