Böylesi görülmedi! Uçan araba gerçek oldu, Ankara’da şaşırtan anlar

Ankara’da sıra dışı bir trafik kazası yaşandı. Yabancı uyruklu bir sürücü aracın pedallarını karıştırdı ve bir dükkanın camında asılı kaldı.

Böylesi görülmedi! Uçan araba gerçek oldu, Ankara’da şaşırtan anlar

Böylesi görülmedi! Uçan araba gerçek oldu, Ankara’da şaşırtan anlar Ankara’da bugün Altındağ ilçesi Feridun Çelik Caddesi’nde sabah saatlerinde ilginç bir kaza meydana geldi. Yaşanan kazada yabancı uyruklu bir kadının 06 BTY 410 plakalı seyir halindeki aracın; yokuş aşağı inerken pedallarını karıştırdı. Fren yerine gaza basan sürücü yoldan metrelerce yüksekteki bir dükkanın penceresinde asılı kaldı.

Meydana gelen kazada aracın sürücüsü ve çocuğunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken çevredekilerin yardımı ile aracın içerisinden çıkartılar. Kazayı gerçekleştiren araç ise çekici yardımı ile asılı kaldığı dükkan camından indirildi.

rab.png

KALDIRIMDAN SEKTİ

Kazanın gerçekleştiği anda olay yerinde bulunan görgü tanıkları ise kaza anlarını şu ifadeler ile anlatıyor:

“Dükkanda otururken bir anda bir gürültü duyduk. Arabanın içeriden dışarıya çıktığını zannettik ama öyle değilmiş. Aracın sürücüsü frene bastım tutmadı dedi. Olayın şoku ile farkında değil ama bence fren yerine gaza bastı. Yerde de hiç fren izi oluşmamış zaten. Çarpışmanın hızıyla da araç kaldırımdan sekip yukarı doğru yükselmiş. Sürücünün yanında bir de çocuğu vardı. Yüzü kesilmiş ancak, durumları iyiydi. Zaten yabancı uyruklularmış.”