Bugün toplu taşıma ücretsiz kullanılacak! Açıklama geldi

6 Ekim İstanbul’un düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıldönümünde İstanbullu vatandaşlara toplu ulaşım müjdesi geldi. Bugün İstanbul’da toplu taşıma araçları ücretsiz kullanılacak. Açıklama İETT’den geldi.

Bugün toplu taşıma ücretsiz kullanılacak! Açıklama geldi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 6 Ekim İstanbul’un kurtuluş günü dolayısıyla İstanbullu vatandaşların toplu ulaşımı ücretsiz kullanmasına karar verdi. Açıklama İETT’den geldi. İstanbul’un kurtuluşunun 100. Yıldönümü dolayısıyla 6 Ekim 2023 Cuma günü toplu ulaşım araçları ücretsiz olarak hizmet verecek. İşte detaylar...

BUGÜN İSTANBUL’DA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ

İstanbul’un düşman işgalinden kurtuluş günü olan 6 Ekim günü İstanbul halkı toplu ulaşımı ücretsiz olarak kullanabilecek. Konuyla ilgili açıklama İETT’den geldi. Konuyla ilgili İETT’den yapılan açıklamada 6 Ekim İstanbul’un kurtuluşu dolayısıyla toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağı bilgisine yer verildi. Bu kapsamda İstanbul’da yaşayan vatandaşlar kişiselleştirilmiş İstanbulkart’la 6 Ekim 2023 Cuma günü toplu taşıma araçları ile ücretsiz seyahat edebilecek.

ÜCRETSİZ UYGULAMANIN GEÇERLİ OLMADIĞI HATLAR

Ücretsiz uygulamanın geçerli olmadığı hatlar ise şu şekilde:
Adalar elektrikli hatları, Beyoğlu-Taksim Nostaljik Tramvayı, Karaköy-Beyoğlu Tünel, SG-1 Sabiha Gökçen Havalimanı-Kadıköy, SG-2 Sabiha Gökçen Havalimanı-Taksim, 121CS Sultanahmet-Çamlıca Tepesi hatları, 139 Üsküdar-Şile ve 139A Üsküdar-Şile/Ağva VİP hatlar.

bugun-toplu-tasima-ucretsiz-kullanilacak-aciklama-geldi.jpeg

6 EKİM CUMA RESMİ TATİL Mİ?

6 Ekim Cuma resmi tatil mi, okular, kamu kurum ve kuruluşları bugün tatil mi gibi araştırmalar da devam ediyor. 6 Ekim 2023 Cuma günü resmi tatil değildir. Bugün okullar ve kamu kurum ve kuruluşları açıktır.