Burdur'da kaybolan 7 yaşındaki çocuktan acı haber: Ölü bulundu

Burdur'da dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda 7 yaşındaki Süleyman Sancar isimli çocuk kayboldu. Yapılan aramalar sonucunda küçük çocuğun cansız bedeni sulama kanalında bulundu.

Burdur'da kaybolan 7 yaşındaki çocuktan acı haber: Ölü bulundu

Olay Burdur'un Gölhisar ilçesinde Dün saat 10.00 sularında meydana geldi. Babasıyla beraber hayvan alışverişi için bir komşusunun evine giden 7 yaşındaki Süleyman bir anda ortadan kayboldu. Kısa bir süre sonra oğlunun olmadığını fark eden baba İzzet Sancar yanındakilerle birlikte çocuğu aramaya başladı. Küçük çocuğun evin yakınlarında bulunan DSİ’ye ait su kanalına düşebileceğinden şüphelenen Baba hemen 112 acil çağrı merkezine haber verdi. Bölgeye çok sayıda itfaiye sağlık polis ve AFAD ekibi sevk edildi.

Ekipler olay yerine gelerek önce yapraklı Barajı'nın kapılarını kapattı. Ardından sulama kanalı vidanjörlerle boşaltıldı. Kanalın çok büyük olması nedeniyle sonuç alınamazken bölgeye Antalya Emniyeti Denizli Limanı Şube Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliğine bağlı Dalgıç polisler sevk edildi. Polislerin yaptığı arama sonucunda küçük çocuk sulama kanalında ölü bulundu.

ARAMA ÇALIŞMALARI 8 SAAT SÜRDÜ

Vatandaşlarım ve ekiplerin seferber olduğu arama çalışmaları yaklaşık 8 saat sürdü. Küçük çocuğun düştüğü yerin Yaklaşık 5 kilometre uzağında cansız bedenine ulaşıldı. Suyun boşaltılması ile birlikte temizlenen kanalın rögar girişinde bulunan çocuğun cansız bedeni Gölhisar Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Çocuğun yakınları sinir krizi geçirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı