Bursa'da 17 yaşındaki kız çocuğu inşaatta ölü bulundu

Bursa'da, 17 yaşındaki Yasemin Cemre İçlikan isimli kız çocuğu altın durumda olan bir inşaatın merdiven boşluğunda ölü bulundu. Olayda cinayet şüphesi var.

Bursa'da 17 yaşındaki kız çocuğu inşaatta ölü bulundu

Bursa'da, 17 yaşındaki Yasemin Cemre İçlikan isimli kız çocuğunun asıl durumda bir inşaatta cesedinin bulunduğu öğrenildi. Kız çocuğunun cansız bedeninin üstünün inşaat malzemeleri ile örtüldüğü ve saplanmaya çalıştığı da görülürken Olay yerinde yapılan incelemenin ardından cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis cinayet şüphesi üstünde duruyor.

MERDİVEN BOŞLUĞUNDA ÖLÜ BULUNDU

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi 7204 sokakta 5 yıldır asıl durumda olan bir site inşaatının merdiven boşluğunda dün akşam 21 sularında bir kişinin hareketsiz olarak yattığını fark edenler durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. olay yerine ihbar üzerine polis itfaiye AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Üstünün inşaat malzemeleri ile örtülerek saklanmaya çalışıldığı cansız bedenin 17 yaşındaki Yasemin Cemre İçlikan'a ait olduğu belirlendi. Sağlık ekipleri tarafından Yapılan kontrollerde kız çocuğunun hayatını kaybettiği tespit edildi.

CİNAYET ŞÜPHESİ DEĞERLENDİRİLİYOR

Olay yerinde polis ekipleri ve savcı tarafından yapılan incelemelerin ardından AFAD ve itfaiye ekipleri kız çocuğunun cansız bedenini merdiven boşluğundan çıkardı. cansız beden hemen ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. polis ekipleri cinayet şüphesi üstünde dururken şüpheli ya da şüphelilerin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldığı öğrenildi.