Burun estetiği ameliyatı nedeniyle canından oldu

Kayseri'de burun estetiği ameliyatı yaptıran 3 çocuk annesi Ahu Gültekin'in hayatını kaybetti. Gültekin'in ameliyatını ise bir asistanın yaptığı iddia edildi.

Burun estetiği ameliyatı nedeniyle canından oldu

Kayseri'de 3 çocuk annesi Ahu Gültekin, burun estetiği olmak için bir hastaneye yattı. 6 gün önce meydana gelen olayda 42 yaşındaki kadın hazırlıklarını tamamlanması sonrası ameliyata alındı. Ancak iddiaya göre ameliyatı yapan Azeri kökenli Asistan bir doktor oldu. Yetkisi olmadığı halde ameliyata giren Doktor 2 saatte bitmesi gereken ameliyatı tam 9 saatte bitirdi.

AMELİYAT 9 SAAT SÜRDÜ

Normalde burun ameliyatlarının 2 saat sürdüğü bilinirken bu ameliyatın 9 saat sürmesi nedeniyle Gültekin'in Ailesi de paniğe kapıldı. 9 saatin sonunda ameliyattan çıkan 42 yaşındaki Ahu Gültekin yoğun bakıma alındı.

Talihsiz kadın burun ameliyatı nedeniyle girdiği hastanede yoğun bakımda yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Acı haberi alan aile gözyaşlarına boğulurken Ahu Gültekin'in yakınları yanlış ameliyat nedeniyle öldüğünü savundu. Ahu Gültekin'in cenazesi Muhsin Yazıcıoğlu caminin de kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlanırken aile hastaneden şikayetçi oldu.