Cami avlusunda uygunsuz görüntüleri ortaya çıkmıştı! Gözaltına alındılar

Cami avlusunda 2 kişinin uygunsuz hareketlerde bulunduğu ve bunu fark eden görevlilerin yanlarına gelmesiyle olay yerinden hızla uzaklaştı. Sosyal medyaya düşen görüntülere tepki yağdı. Ekipler, görüntülerdeki kişileri tespit ederek gözaltına aldı.

Cami avlusunda uygunsuz görüntüleri ortaya çıkmıştı! Gözaltına alındılar

Esenyırt’ta cami avlusunda kaydedilen uygunsuz görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Cami avlusunda önce öpüşen daha sonra daha ileriye giderek müstehcen hareketler sergileyen 2 kişinin bu görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Olaya tepkiler çığ gibi büyürken görüntülerdeki şahısları tespit eden ekipler hemen şüphelileri gözaltına aldı. Görüntülerdeki kişilerin birinin yaşının 21, diğerinin ise 16 olduğu öğrenildi.

CAMİ AVLUSUNDA PES DEDİRTEN GÖRÜNTÜLER

Olay, Esenyurt’ta bir cami avlusunda yaşandı. Yabancı uyruklu olduğu öğrenilen 2 kişinin cami avlusundaki görüntüleri bu kadarına da pes dedirtti. Sosyal medyaya düşen ve görenleri çileden çıkaran bu görüntülere tepki yağdı. Polis ekiplerini harekete geçiren skandal görüntülerdeki kişilerin birinin yaşının 21, diğerinin ise 16 olduğu öğrenildi.

cami-avlusunda-uygunsuz-goruntuleri-ortaya-cikmisti-gozaltina-alindilar-001.jpg

CAMİ AVLUSUNDA ÖPÜŞTÜLER

Yabancı uyruklu oldukları öğrenilen 2 kişinin cami avlusundaki bankta öpüşmeye başladığı görüldü. An be an kaydedilen görüntülerde çiftin olayı daha da ileriye taşıdığı ve müstehcen hareketler sergilediği görüldü. Durumu fark eden görevliler ise hemen çiftin yanına gelerek olaya müdahale etti. Görevlilerin gelmesiyle olay yerinden uzaklaşan çift, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

cami-avlusunda-uygunsuz-goruntuleri-ortaya-cikmisti-gozaltina-alindilar.jpg

GÖZALTINA ALINDILAR

Sosyal medyaya düşen skandal görüntülere tepkiler çığ gibi büyüdü. Cami avlusundaki uygunsuz görüntülerin ardından harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, görüntülerdeki kişilerin kimliğini tespit etti. Şüphelilerden 21 yaşındaki A.A.H., ile 16 yaşındaki V.A., yakalanarak gözaltına alındı. Haklarında ‘Dini değerleri aşağılama’ suçundan işlem başlatılan AA.H. ve V.A.’nın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

cami-avlusunda-uygunsuz-goruntuleri-ortaya-cikmisti-gozaltina-alindilar-002.jpg