Çanakkale yangınının başladığı ana dair görüntüler ortaya çıktı

Çanakkale'de çıkan yangın adeta Türkiye'ye felaketi yaşatıyor. 3 gündür şiddetli rüzgarın da etkisiyle giderek büyüyen yangına müdahale sürerken Çanakkale yangınının çıkış anı kameralara yansıdı.

Çanakkale yangınının başladığı ana dair görüntüler ortaya çıktı

Çanakkale ile başlayan büyük orman yangını nedeniyle Türkiye endişeli. 3 gündür devam eden yangın şiddetli rüzgarın etkisiyle giderek büyüyor. Ekipler müdahale etmek ve güçlük çekerken Çanakkale yangınının nasıl ve neden başladığı da merak ediliyor. Türkiye'nin kalbi Çanakkale’de atarken az önce yangının çıkışı anına dair ilk görüntüler ortaya çıktı. Peki Çanakkale yangını neden çıktı, nasıl çıktı?

Türkiye bir kez daha orman yangını felaketiyle karşı karşıya. Yangın bu defa Çanakkale’de çıktı. Şiddetli fırtınanın da etkisiyle giderek büyüyen yangına müdahale zorlaşırken ekipler canla başla çalışmaya devam ediyor. Çanakkale yangınının 3 gününde yangının çıkış anına ilişkin görüntülerde ortaya çıktı. Peki Çanakkale yangını nasıl başladı? Çanakkale yangının sebebi ne?

ÇANAKKALE YANGINI BAŞLAMA ANI GÖRÜNTÜLENDİ

Çanakkale'de 22 ağustos salı günü öğle saatlerinde başlayan yangın devam ediyor. Yangın nedeniyle binlerce hektarlık alan adeta küle döndü. Başta küçük bir alanda başlayan yangın kısa süre içerisinde tüm ormana yayıldı. Yangının çıkış anı kameralar tarafından kaydedildi.

YANGINA ARALIKSIZ MÜDAHALE DEVAM EDİYOR

Çanakkale'de başlayan büyük orman yangını bugün 3 gününe girdi. 22 Ağustos’tan bu yana aralıksız olarak devam eden yangına ekipler canla başla mücadele ediyor. Çanakkale şehir merkezine de yakın bir noktada devam eden yangın sebebiyle çok sayıda köy boşaltıldı. Yanan alanlar ekipler tarafından drone kamerası ile görüntülendi. Yangında kül olan ormanlık alanlar Türkiye’nin ciğerini yaktı.

İşte o görüntü:

canakkale-yangin-son-dakika-2.jpg