Cumhurbaşkanı Erdoğan İLAN ETTİ! SSK ve BAĞ-KUR emeklisine ek ödeme 4 gün içinde yapılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye son dakika müjdesi geldi. Emekliler hemen başvuru yapın 4 gün içinde ödeme yatacak. Ek ödeme ile ilgili tüm detaylar haberimizde…

Cumhurbaşkanı Erdoğan İLAN ETTİ! SSK ve BAĞ-KUR emeklisine ek ödeme 4 gün içinde yapılacak

SSK ve bağ-kur emeklisi milyonlarca vatandaş Temmuz ayında yapılan zam sonrası ek ödemeleri yakından takip ediyor. Emekliler için devletin sağladığı ödemelerin yanı sıra kamu bankalarında ve özel bankalarda emekli promosyonu fırsatları yer alıyor. Eylül ayına özel olarak bu fırsatlarda da güncelleme yapıldı. Emeklilere özel binlerce liralık promosyon sunan devlet bankalarının yanı sıra özel bankalarda resmen promosyon ücretlerini uçurduğu. Peki emekli promosyon başvurusu nasıl yapılır? Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? Banka banka emekli promosyon listesi ve merak edilenler haberimizde…

Cumhurbaşkanı talimatı ile hem kamu bankalarından hem de özel bankalardan emekliye yönelik promosyon fırsatları başladı. 16 milyon emekli vatandaş için bir çok banka cazip fırsatlar sunuyor. Özellikle Eylül ayında emekli promosyon ücretlerine önemli bir güncelleme yapıldı. Bankalar arasında rekabetin de kızıştığı bu dönemde emeklilere ek kazanç fırsatı doğdu. Peki hangi Emekli ne kadar promosyon olabilir? Hangi banka kaç TL promosyon veriyor? Bankaların emekli promosyon kampanyaları belli oldu. Banka banka güncel promosyon listesi haberimizin devamında…

emekli-promosyon-1.jpg

AKBANK'TAN EMEKLİYE DEV PROMOSYON

Emekli promosyonu veren bankalar arasında öne çıkan bankalardan biri Akbank oldu. SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisi için Akbank'tan dev promosyon fırsatı geldi. Bankadan yapılan açıklamaya göre emeklilere maaş aralığına göre 4.850 TL ile 7000 TL arasında Maaş promosyonu sunuluyor. Akbank, aynı zamanda ek kampanyalarla bu ödemeyi 10.000 TL'ye kadar çıkarıyor.

GARANTİ BBVA'DAN EMEKLİYE 10.000 TL EK ÖDEME

Emekliye cazip promosyon veren bankalardan biri de Garanti BBVA oldu. Emekli müşterilerine kapılarını açan Garanti Bankası, ek koşulları da yerine getirmek kaydıyla emeklilere 10.000 TL'ye Varan promosyon dağıtıyor. 16 milyon emekli için 3 yıllık Taahhütname karşılığında promosyon veren Garanti Bankası 3 gün içinde ödeme yapıyor.

emekli-promosyon-2.jpg

ZİRAAT VAKIF HALKBANK EYLÜL AYI PROMOSYON ÜCRETLERİ

Devlet bankaları da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine promosyon kampanyalarını hızlandırdı. Emekli müşterilerinin sayısını arttırmak isteyen Ziraat Bankası Vakıfbank Ve Halkbank'tan emekliye 3 yıl süreyle taahhüt vermeleri halinde tam 7.000 TL nakit promosyon fırsatı sağlanıyor. Tüm emekliler bugün başvuru yapmaları durumunda 3 gün içinde promosyon alabiliyor.

ING TÜRKİYE'DEN REKOR PROMOSYON

En yüksek promosyon veren bankalardan biri de ING Türkiye oldu. ING Bank'ın promosyon kampanyasında 11.500 TL'ye kadar yükseldiği biliniyor. Ayrıca turuncu ekstra müşterisi olan emekliler için ING Bank'a düşük faizle emekli kredisi kampanyaları da var.

TÜRKİYE İŞ BANKASI PROMOSYONU ARŞA ÇIKARDI

Elbette Türkiye İş Bankası'nın promosyon kampanyası da kaçmaz. Emekliler için en yüksek promosyon ücretini sunan İş Bankası, 12.000 TL'ye kadar nakit destek ödemesi yapıyor. 3 yıllık taahhüt karşılığında promosyon ödemesi yapan ING Bank'ta kampanya 30 Eylül tarihine kadar geçerli.