Denizde kaybolan 24 yaşındaki öğretmen hayatını kaybetti

Kahreden haber Samsun'dan geldi. Serinlemek için denize giren 24 yaşındaki öğretmen Kurbağa adamlar tarafından bulunduktan sonra kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Denizde kaybolan 24 yaşındaki öğretmen hayatını kaybetti

Samsun'un Atakum ilçesi Adnan Menderes Bulvarı Cumhuriyet Mahallesi Sahil kısmında meydana gelen olayda Serinlemek için denize giren 24 yaşındaki öğretmen bir süre sonra kayboldu. Kaybolan öğretmenin bulunması için çalışma başlatıldı. Yaklaşık 2 saat sonra kurbağa adamlar genç öğretmene ulaştı. Hastaneye kaldırılan öğretmen ne yazık ki yaşamını yitirdi.

SERİNLEMEK İÇİN DENİZE GİRMİŞTİ

Annesi ablası ve akrabaları ile birlikte Atakum sahiline giden 24 yaşındaki öğretmen Halil Arıcı bir süre sonra akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından hem su altında hem de su üstünde genç öğretmeni bulabilmek için çalışma başlatıldı. Yaklaşık 2 saat süren çalışmaların ardından genç öğretmen kurbağa adamlar tarafından bulundu. Sağlık ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırılan genç öğretmen tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 24 yaşındaki öğretmen Halil Arıcı'nın bu yıl Hatay'ın Kırıkhan ilçesine atandığı öğrenildi.