Deplasmanda yenilen Balıkesirspor; taraftarları tarafından darp edildi! Dehşet görüntüler ortaya çıktı

TFF 2. Lig’de mücadele veren Balıkesirspor, deplasmanda gerçekleştirdiği mücadelede mağlup oldu. Bu da yetmezmiş gibi taraftarları tarafından darp edildi! Yaşanan olay gündeme bomba gibi düştü!

Deplasmanda yenilen Balıkesirspor; taraftarları tarafından darp edildi! Dehşet görüntüler ortaya çıktı

Deplasmanda yenilen Balıkesirspor; taraftarları tarafından darp edildi! Dehşet görüntüler ortaya çıktı TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta aralarında en az puan bulunan AFC Kablo Kanalları Uşakspor ile deplasman mücadelesinde yenik düşen Balıkesirspor kendi taraftarları tarafından saldırıya uğradı! Baynet İnşaat Balıkesirspor, rakibine deplasmanda 2-0 yenilerek rakibinin 5 puan gerisine düşen Balıkesirspor sona 5 hafta kala bir de kendi taraftarlarından darbe yedi!

Uşak 1 Eylül Stadı’nda gerçekleştirilen TFF 2. Lig’de mücadele eden Uşakspor ve Balıkesirspor mücadelesinin galibi ev sahibi Uşakspor oldu! Uşak İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından alınan önlemle; güvenlik gerekçesi ile Balıkesirspor taraftarları stada alınmadı!

MAÇ DÖNÜŞÜ SALDIRDI

ramiz.png

Balıkesirsporlu futbolcular, deplasman dönüşünde Akhisar’da verdikleri bir yemek molasında kendi taraftarları tarafından saldırıya uğradı!

SANDALYELER HAVADA UÇTU

Balıkesirsporlu futbolcular Manisa’nın Akhisar ilçesinde verdikleri bir yemek molasında taraftarlar tarafından uğradıkları saldırıda, sandalyeler ve tabaklar havada uçuştu! Futbolcular kendini kormuaya çalışırken bazılarıysa saldırıya karşılık vermeye başladı!

BALIKESİRSPOR SALDIRIYI KINADI

Taraftarlar tarafından meydana gelen saldırıyı Balıkesirspor kınayarak, hiçbir şekilde tasnif etmediğini ve doğru bulmadığını aktaran bir yazı ile açılama yaptı!