Ders vermek için araç kiraladı, metrelerce yükseklikten uçtu!

Kağıthane’de bir arkadaşından ehliyet dersi almak için araç kiralayan bir kişi vitesleri karıştırınca olanlar oldu.

Ders vermek için araç kiraladı, metrelerce yükseklikten uçtu!

Ders vermek için araç kiraladı, metrelerce yükseklikten uçtu! Çağlayan Mahallesi, Enis Sokak’ta meydana gelen kazada iddiaya göre; bir erkek arkadaşından direksiyon kursu almak için bir mobil uygulama üzerinden araç kiralayan Beyza Karamuk, durur vaziyetteki aracın sürücü koltuğuna oturdu. Aracı kaldırmak isterken vitesleri karıştırdığını söyleyen Karamuk’un kontrolündeki araç geri geri giderek önce park halindeki 2 otomobile çarptı. Bununla da kalmadı; araç 8 metre yükseklikten alt yolda bulunan 2 otomobilin üzerine uçtu!

Akşamüzeri 16.00 saatlerinde meydana gelen kazada sürücü koltuğundaki Beyza Karamuk ve yanındaki arkadaşı hafif bir şekilde yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslar ile bölgeye en yakın hastaneye sevk edilerek tedaviye alındı.

karamuk.pngkaramuk.png

ARAÇTAN ATLADI

Park halinde bulunan otomobillere çarparak ters dönen ve kendi ekseni etrafında daireler çizen aracın içindeki Beyza Karamuk, araçtan aşağı inmeyi başardı. Ardından araç, metrelerce yüksekten park halindeki araçların üzerine uçtu.