Ekrem İmamoğlu’ndan İstanbul'da yağış açıklaması: 2 saatte 200 kg yağdı

İstanbul bugün bir kez daha sel felaketiyle yüzleşti. İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu ise az önce bir son dakika açıklaması yaparak son 2 saatte 200 kilogram yağış düştüğünü bildirdi.

Ekrem İmamoğlu’ndan İstanbul'da yağış açıklaması: 2 saatte 200 kg yağdı

İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul'da etkili olan sağanak yağışlar ve sel felaketi sonrasında AKOM’da açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada İstanbul'a son 2 saatte 200 kilogram yağış düştüğünü belirtti. İmamoğlu aynı zamanda yağışların pazartesi gününe kadar süreceğini de sözlerine ekledi.

EKREM İMAMOĞLU’NDAN YAĞIŞ AÇIKLAMASI

İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu bugün öğle saatlerinde başlayan ve giderek etkisini arttıran şiddetli yağışların ardından AKOM’da açıklama yaptı. Meteoroloji ve afet koordinasyon merkezinde konuşan Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da 2 saatte Metrekare başına 200 kilogram yağış düştüğünü söyledi. Ekiplerin sahada çalışmalarına devam ettiğini belirten Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da yağışların pazartesiye kadar süreceğini belirterek özellikle Cumartesi pazara bağlayan gece dikkatli olunması gerektiğini söyledi.