Elazığ'da nişan atma cinayeti! Kız babası bıçaklanarak öldürüldü

Elazığ'da Palu ilçesinde nişanlı bir çiftin araları açılınca taraflar nişanı açmak için bir araya geldi. Ancak görüşme sırasında iki aile arasında çıkan kavgada kız babası boynuna ve bileğine aldığı bıçak darbeleriyle hayatını kaybetti.

Elazığ'da nişan atma cinayeti! Kız babası bıçaklanarak öldürüldü

Elazığ'ın Palu ilçesi Kalekent Mahallesi'nde Gece saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre Ercan Yetiş, kızını bacanağının oğluna verdi. Ancak Ercan Yetiş'in kızı bir süre sonra nişanı atmak istedi.

Nişan abla olayı sonrası evin önüne gelen Bacanak ve Oğulları Yetiş’i konuşmak üzere aşağıya çağırdı. Ancak bu görüşmede tartışma başladı ve kısa süre içinde de kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Y.K., Sallama adı verilen bir bıçakla Ercan Yetiş'i boynundan ve bileğinden yaraladı.

Şahıslar Daha sonra da havaya ateş açarak olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Bölgeye ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken ağır yaralanan Ercan Yetiş, Palu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Yetiş hayatını kaybetti. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.