Esenyurt fare istilası ile karşı karşıya! İlçeyi fareler bastı gelen görüntüler ürkütücü

İstanbul’un Esenyurt ilçesinden gelen görüntüler vatandaşları tedirgin etti. Sokak köpekleri için açık alana konulan mamalardan beslendikleri görülen farelerin görüntüsü izleyenleri ürküttü.

Esenyurt fare istilası ile karşı karşıya! İlçeyi fareler bastı gelen görüntüler ürkütücü

Sosyal medya yaklaşık iki gündür Esenyurt’ta kaydedilen belirtilen videoyu konuşuyor. Söz konusu videoda İstanbul’un Esenyurt ilçesinde farelerin hızla arttı görülüyor. Adeta fare istilasına uğradığı belirtilen ilçede farelerin sokak köpekleri için konulan mamalardan beslendikleri belirtiliyor. Görüntüler büyük bir endişe yaratırken vatandaşlar ise belediye ekiplerine çağrıda bulundu.

FARELERİN SAYISI GİDEREK ARTIYOR

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde yer alan Barbaros Hayrettin Paşa mahallesinde kaydedildiği belirtilen görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti. Söz konusu görüntülerde çok sayıda farenin sokak köpekleri için konulan mamalardan beslendiği görülüyor. Ayrıca farelerin sayısının da her geçen gün arttığı belirtiliyor.

esenyurt-fare-istilasi-ile-karsi-karsiya-ilceyi-fareler-basti-gelen-goruntuler-urkutucu-001.jpg

GÖRÜNTÜLER ÜRKÜTTÜ

Esenyurt ilçesinde farelerin hızla arttığı iddia edilirken gelen o görüntüler isse izleyenleri ürküttü. Görüntüleri izleyenler ‘Esenyurt’u fareler basmış’, ‘Esenyurt fare istilasına uğramış’ şeklinde yorumlar yaptı. Vatandaşlar ise bu durumdan oldukça şikayetçi ve bu durum için acil bir çözüm bekliyor.

esenyurt-fare-istilasi-ile-karsi-karsiya-ilceyi-fareler-basti-gelen-goruntuler-urkutucu.jpg

SALGIN HASTALIK ENDİŞESİ

Kısa sürede sosyal medyada gündem olan farelerin görüntülerine çok sayıda yorum geldi. Hastalıklara davetiye çıkarabilen farelerin bu görüntüleri vatandaşları endişelendirdi. Sosyal medyadaki bu görüntülere yorum yapan vatandaşlar da farelerin sayısındaki artışın salgın hastalıklara neden olmasından endişe korktuklarını dile getirdi.