Esenyurt'ta bir kişi yeni doğan bebeğini poşetle camdan attı

İstanbul Esenyurt'ta skandal olayı. Yeni doğum yapan bir kadın bebeğini Market poşetine koyarak camdan aşağı attı.

Esenyurt'ta bir kişi yeni doğan bebeğini poşetle camdan attı

İstanbul Esenyurt'ta Yenidoğan yapan bir kadın bebeğim Market poşetine koyarak camdan aşağıya attı. Olayı yerine gelen polis ekipleri kadını gözaltına almak isteyince kadın, “size ne benim çocuğum değil mi?” Diyerek tepki gösterdi. Sokakta bebeği bulan görgü tanığı ise poşeti yırtıp baktığını bebeğin yaşadığını söyledi.

İstanbul Esenyurt'ta bu sabah saatlerinde meydana gelen olayda Evinde doğum yapan bir kadın komşusundan Market poşeti isteyerek yeni doğan bebeği poşete koyup camdan attı. Sabah erken saatlerde yaşanan olayda çocuklarını okula giden bir götüren bir adam poşeti fark ederek içini açtı. Poşet içinde bebek olduğunu fark eden adam durumu hemen 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polisler çevrede inceleme başlattı. Sağlık ekipleri ise ilk kontrolün ardından bebeği hastaneye kaldırdı.

Size ne benim çocuğum değil mi

Polis ekiplerinin araştırma yaptığı sırada komşular yeni doğan doğum yapan kadının kim olduğunu gösterdi. Bunun üzerine ekipler harekete geçerek kadının evine gitti. Polise kapıyı açmayan kadın “size ne benim çocuğum değil mi” diyerek tepki gösterdi. Polis ekiplerinin ikna çalışmalarının ardından gözaltına alınan kadın karakola götürüldü.

Görgü tanığı o anları anlattı

Diğer yandan sokakta poşet içinde bebeği bulan İnan Ulutekin isimli vatandaş o anları şöyle anlattı:

“İki tane çocuğumu okula götürecektim. Tam o esna da bir ses geldi. Hayvan olduğunu düşündüm. Poşeti yırtıp baktım bir tane bebek. Sağ yaşıyordu. Bir tane abla gelip battaniyeyle sardı. Polislere haber verdik. Bebek ağlıyordu hiçbir şey üzerinde yoktu. Ambulansa koyduk gönderdik. Camdan çıkarmışlar atışlar. Kedi çocuklarımı gözümün önüne getirdim. Gerçekten çok acıdım”.